Acer E1-532-29574G50Mnii, laptop Aspire de tip office

Acer E1-532-29574G50Mnii e un laptop destul de simplu sau mai zis nu e vorba de un laptop foarte performant. De aceea și prețul e ceva mai atractiv iar designul e destul de plăcut comparativ cu seriile mai vechi. Îl recomand celor care vor doar să navigheze pe web, să folosească doar aplicații ori vor un înlocuitor modest pentru vechiul PC. Merită să vă luați un laptop nou dacă nu vă place de actualul desktop: ocupă mult spațiu, multe cabluri ori e greu de transportat. Acesta îl puteți lua la facultate, la lucru sau oriunde doriți deoarece nu ocupă mult spațiu, e nevoie de o geantă bună.

Prețul său e bun având în vedere că are doar un Celeron, iar restul configurației e decentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

După cum am precizat mai sus, are un Intel Celeron dar un model ceva mai nou – 2957U de 1.4 GHz. Viteza de procesare nu e mare dar apreciez că are 2 nuclee și un consum mic de resurse. Placa video e Intel HD Graphics și e suficientă pentru un utilizator cu pretenții mici. Ecranul său de 15 inci nu oferă nici în plus față de altele, dar pentru că are o rezoluție 768p, puteți încerca filme 720p.

Deci poate fi folosit și ca un media player portabil în special datorită acelor porturi. Îmi place că are și o memorie RAM de 4 GB și un hard de 500GB. Pentru cei care obișnuiesc să stocheze multe date, le recomand și un hard extern. Cu interfață USB 3.0 ar fi o idee bună datorită vitezei de transfer foarte mari.

Ca și dotări are destul de multe: DVD, difuzoare, HDMI, USBuri, LAN, bluetooth, card reader etc. Pot spune că nu-i lipsește nimic iar pentru cei care au nevoie de toate porturi USB, le recomand un mouse wireless.

Plusuri: are USB 3.0, preț mic, bluetooth, HDMI, difuzoare stereo, arată bine și e fiabil.
Minusuri: la un așa preț nu prea are.

Acer E1-532-29574G50Mnii din seria Aspire E1 poate fi următorul vostru laptop, iar dacă vreți să jucați și niște jocuri vă recomand unul cu Cel puțin procesor Pentium și cu placă video dedicată. Jos e un clip cu un model asemănător și vă recomand un mouse pentru un plus de precizie și eficiență pentru momentele când munciți pe el.

Te-ar mai putea interesa