Acer E1-530-21174G50Mnsk, Aspire cu Pentium

Pentru cineva care nu e prea pretențios cred că acest laptop Acer E1-530-21174G50Mnsk ar fi unul foarte bun. E tot un Aspire, iar lucrurile cu care se evidențiază sunt procesorul dual core, cei 4GB memorie RAM și placa video Intel HD. Normal că are și sistem de operare preinstalat, chiar dacă e vorba despre Linux.

Dacă te interesează costul de achiziție atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul foarte mic având în vedere că e vorba despre un laptop dual core cu sistem. Dacă nu vă place că vine cu Linux atunci se poate pune Windows 8.1 pe el, procesul durând undeva la maxim 20 minute.

Laptop
Laptop

Modelul de față are niște specificații tehnice decente care te vor ajuta foarte mult la redarea filmelor HD, dar și la rularea mai multor aplicații în același timp fără a vedea sacadări ori chestii asemănătoare. Nu trebuie să-ți faci griji că vine cu procesor Pentium deoarece e vorba despre un model 2117U cu placă video HD Graphics… tot de la Intel.
Are o portabilitate ridicată deoarece are o bateria care ține circa 4 ore (maxim) chiar dacă e vorba despre un laptop cu 4 celule. Iar, greutatea e una de circa 2,3 kilograme așa încât să-l puteți căra cu ușurință într-o geantă. Dacă nu avea unitate optică atunci avea o greutate de undeva la 2,1 kilograme.
Plăcile de rețea sunt unele foarte bune, însă laptopul nu suportă viteze Gigabit deoarece nu are SSD, iar procesorul are doar două nuclee.

Sunt multe lucruri bune la modelul E1 de față, însă eu apreciez că arată mult mai bine spre deosebire de alte modele, că nu costă prea mult și că are o garanție mai mult decât ok (în trecut era un mit că laptopurile Acer au garanție doar 1 an, dar defapt au 2).

Deci, un laptop precum acesta e perfect pentru acasă și în special pentru cineva care nu vrea să se joace jocuri de ultimă generație. În cazul în care doriți să vedeți cum arată atunci vă recomand să vă uitați la clipul de mai jos deoarece prezintă această serie.

Lasă un comentariu