Acer E1-522-23804G50Mnkk, laptop Aspire cu AMD E2

Acer E1-522-23804G50Mnkk e un laptop interesant cu configurație AMD și designul laptopului e plăcut. Acest laptop e destul de ieftin și dacă nu aveți preferințe, acesta ar fi o alegere mai bună sau la fel de bună ca și una cu procesor Intel Celeron. Un AMD E2 e o alegere decentă dar nu foarte performantă și se poate observa după frecvența sa. Pentru mulți utilizatori care navighează doar pe web, o astfel de configurație e binevenită. Chiar și dotările sale sunt bune și multe ca la restul laptopurilor noi. Poate înlocui fără probleme un desktop vechi sau un laptop mai vechi.

E destul de accesibil și nu e vorba de un mini-laptop, adică are un ecran standard de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul E2-3800 e un Quad Core performant de 1300 MHz iar placa video e AMD Radeon HD 8280. Deci e un model cu placă video integrată numit APU, există și cele din seria A care sunt superioare ca și performanțe. Ecranul său e de 15 inci dar imaginea e tot HD ca și la restul. Memoria RAM e una de 4 GB și nu e nevoie de mai mult, poate doar pe laptopurile de gaming e nevoie de mai mult.

Puteți să schimbați hardul său cu altul dacă 500GB vi se pare cam puțin. Dotările sale sunt destul de bune însă nu diferă cu mult de cele ale altor laptopuri. Aduce în plus USB 3.0, bluetooth și mai câteva dotări. Bateria sa de 4 celule oferă o autonomie bună dar nu peste medie – 3 ore și jumătate. Puteți conecta un mouse wireless deoarece are bluetooth și așa veți ieși în câștig cu un port USB.

Plusuri: are Linux, bluetooth, preț atractiv, un design plăcut, destulă memorie RAM și destul spațiu de stocare.
Minusuri: autonomie de lucru mică.

Acer E1-522-23804G50Mnkk e un gadget portabil dar care îl recomand pentru acasă deoarece bateria și configurația sa nu oferă o autonomie mare. Pentru cei care nu au văzut această seri nouă, am pus un clip mai jos dar sunt și alte serii similare care seamănă cu aceasta.

Te-ar mai putea interesa