Acer Aspire E1-510-35204G75Mnkk cu Pentium quad core

Laptopul Acer E1-510-35204G75Mnkk e un model Aspire cu procesor Pentium Quad-Core N3520 care are și 4GB memorie RAM. Aceste componente fac ca acest laptop să ruleze orice fără probleme, iar prin orice mă refer în principal la aplicații. Nu e tocmai pentru jocuri deoarece placa video Intel HD nu beneficiază de memorie dedicată, dar jocurile vor rula decent.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea e unul foarte mic având în vedere că vine cu un procesor super rapid și cu o portabilitate peste medie (bateria ține vreo 4 ore, iar greutatea e de circa 2,4 kilograme). Din păcate nu vine cu Windows, dar vine cu Linux așa încât să puteți vedea că laptopul funcționează.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații are procesor quad model Pentium N3520, mulți RAMi (4GB) și spațiu din plin (750GB). Ecranul e unul de tip glare, iar rezoluția sa e de 1366×768 pixeli așa încât să poți vedea filme HD fără vreo pierdere de detalii. În cazul în care vreți mai multă memorie RAM atunci trebuie știut că mai puteți adăuga deoarece laptopul suportă undeva până la 4GB în plus așa încât să aveți 8GB.
Deoarece nu vine cu Windows eu recomand să instalați Windows 8.1 ori 7, dar ambele pe 64 biți.
Touchpad-ul e unul modern, dar vă asigur că nu poate înlocui un mouse și de aceea ar fi bine să vă luați și un mouse.

Plusurile acestui model sunt aspectul plăcut, costul de achiziție mic, că are o baterie care ține mult și existența a multor porturi (are inclusiv conexiune bluetooth).
Ca minusuri aș menționa că nu vine cu Windows și că vine cu unitate optică (adaugă și ea un plus de greutate). Nu prea înțeleg nici rostul tastaturii numerice, dar fiecare cu părerea lui.

Deci, modelul acesta e unul perfect pentru cineva interesat de un laptop modern și ieftin. Acum că are quad core să nu credeți că e mult mai tare decât alte modele deoarece și acest quad e o chichiță de marketing care o să ajute în principal la autonomie și nu chiar așa de mult pe partea de performanțe.

Te-ar mai putea interesa