Acer E1-510-35204G50Mnkk, laptop Aspire cu Pentium

Laptopul Acer E1-510-35204G50Mnkk e unul de tip office deoarece nu are o configurați prea puternică și nici o placă video dedicată. Arată destul de bine pentru cât costă și poate fi folosit ca și un desktop obișnuit. mai precis, are un ecran HD, destule porturi, dotări destul de utile și nu e nevoie de alte periferice. Totuși, cu un mouse parcă se navighează mai ușor deoarece oferă o funcționalitate mai mare. Pe partea de design, pot spune că nu am ce să-i reproșez. E ieftin și pentru că are Linux, dar eu vă recomand un sistem de operare ca Windows 8 sau 8.1.

Cel mai bine e să alegeți un sistem de operare nou pe 64 de biți deoarece Linux nu e chiar așa de practic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația sa e cu un procesor din generația Bay Trail M, 4GB de RAM, hard de 500 GB, placă video Intel etc. Ecranul de 15 inci e destul de bun chiar dacă nu e la fel de mare ca și un monitor. Un ecran mare poate influența greutatea unui laptop. Cu cât e mia mare cu atât e mai greu acel laptop. Oricum cele mai multe laptopuri sunt de 15 inci, dar există și de 17 sau 18 inci.

Are unitate DVD, card reader, cameră web, HDMI, difuzoare, bluetooth, WiFi și altele. Multe din acele dotări sunt standard și pentru dotări ceva mai bune e nevoie să optați pentru e un laptop mult mai scump. Autonomia e bună pentru o așa baterie – maxim 4 ore. Deasemenea, e o alegere compactă, fără cabluri care poate fi folosită fără periferice dar puteți alege câteva periferice (mouse, boxe etc).

Plusuri: dotările sunt bune,a rată bine, e ieftin, are configurație nouă și altele.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Acer E1-510-35204G50Mnkk e un laptop destul de bun chiar și la un așa preț. Chiar dacă nu e bun pentru jocuri 3D, tot poate fi o alegere bună pentru filme, aplicații, navigare, socializare etc. Sunt multe lucruri care le puteți face pe acest laptop. Jos am pusu n clip cu un laptop similar dar care arată la fel.

Te-ar mai putea interesa