Acer E1-510-29204G50Mnkk, laptop Aspire cu Quad Core

Laptopul Acer E1-510-29204G50Mnkk e un Aspire cu procesor Celeron Quad Core, dar nu e cu mult mai performant decât unul Dual Core deoarece tehnologia e numită Bay Trail-M. Nu se compară cu un Haswell sau IvyBridge dar după cum bine știți mai multe nuclee presupune mai multă eficiență. Pe negru un laptop arată destul de bine în special că asortează cu restul și restul finisajelor sunt interesante. Chiar dacă e decât un laptop din segmentul inferior, poate fi destul de util având în vedere ce dotări are și cât de compactă e carcasa sa. Dacă vreți ceva mai performant vă recomand unul cu Pentium ori Core i3.

E un laptop de 15 inci cu performanțe modeste și vă recomand Windows 8/8.1 deoarece driverele oferite de producător sunt pentru sisteme mai noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Intel Celeron N2920 e unul destul de nou și are ca și placă video Intel HD Graphics. Cu toate acestea e un Quad Core cu tehnologii interesante și utile pe laptopuri. Chiar dacă e așa de ieftin, e vorba de un laptop de 15 inci cu 4GB de memorie și hard de 500GB.

Nu cred că are sens să vă gândiți la upgrade-uri, mai bine alegeți un laptop mai scump. Are unitate DVD, card reader, LAN, microfon, HDMI, bluetooth, WiFi etc. bateria de 4 celule e suficientă deoarece autonomia poate atinge și 4 ore în unele condiții. Greutatea laptopului e de doar 2.3 kg și pentru cei care țin la portabilitate, un laptop de 13 inci e și mai ușor (poate cântări sub 2 kg). Are doar Linux preinstalat și deci e bine să-l înlocuiți cu ceva mai bun.

Plusuri: îmi place cum arată, are o autonomie maximă de 4 ore, are bluetooth, ieșire HDMI și altele.
Minusuri: nu are.

Acer E1-510-29204G50Mnkk nu e foarte performant deci nu poate concura cu orice laptop sau desktop, însă nu sunt multe modele care să fie așa de ieftine și care să arate atât de bine. Jos e un clip destul de util dacă vă interesează mai mult cum arată și cam cum sunt dispuse porturile. Aspectul său nu e afectat de dotări, dar există versiuni și pe alte culori.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer E1-510-29204G50Mnkk, laptop Aspire cu Quad Core”

  1. E chiar foarte bun si nu trebuie sa fiti speriati ca are procesor Celeron. Eu il folosesc in special la vizionat filme si la navigat pe net. Nu da nici un semn de oboseala si Win 8.1 functioneaza excelent.

Comentariile sunt închise.