Acer CB280HK, monitor 4K2K de 28 inci

Acer CB280HK e un monitor interesant care poate fi folosit cam pentru orice deoarece are caracteristici tehnice bune și dotări pe măsură. Poate fi un bun monitor de gaming. Designul său e unul foarte reușit, de aceea am pus o poză dar și un clip la final. Nu e un monitor obișnuit, de aceea și prețul mai mare. Imagine 4K e principalul motiv pentru a opta pentru acest model. Sunt clipuri Youtube la această calitate dar nu și multe filme. S-ar putea ca anul viitor să vedem mai multe filme sau chiar și configurații puternice pentru desktopuri (care să permită o rezoluție mai bună).

Alternative pot fi luate în calcul și de la alte branduri iar acesta mi se pare cea mai bună alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala ecranului e una de 28 inci cu rezoluție 2160p, aspect lat, iluminare de 300 cd/mp, timp de răspuns de 1ms, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade, contrast dinamic de 100 milioane la 1 etc. Deci e un monitor de gaming foarte bun cu astfel de caracteristici și dotări. Are dotări destul de multe: boxe integrate, montare VESA 100, DVI, HDMI, DisplayPort și mini DisplayPort. Majoritatea monitoarelor pot fi puse pe perete, însă boxele integrate cam diferă de la un model la altul (diferă puterea lor). Oricum, boxele integrate sunt utile pentru utilizatorii simpli care nu vor să folosească boxele pentru ascultat muzică ori pentru filme.

Un sistem audio clasic e mult superior, iar dacă aveți un tuner TV, monitorul poate fi transformat ușor într-un televizor. Dimensiunile monitorului sunt generoase deoarece ecranul e generos. Consumul de energie nu e o problemă ținând cont că nu e un monitor mic.

Plusuri: are porturi de tip DisplayPort, poate fi pus pe perete, boxe integrate, ecran mare și detaliat.
Minusuri: unghiurile de vizibilitate nu sunt maxime.

Acer CB280HK nu poate fi comparat cu orice monitor și rezoluția ecranului spune totul. Poate că nu vi-l permiteți, dar îl puteți recomanda unui prieten care vrea să facă o investiție pe viitor. Anul viitor vom vedea mai multe astfel de monitoare și tehnologiile actuale se vor ieftini în cazul în care vor apărea altele.

Te-ar mai putea interesa