Acer CB270HU, monitor de 27 inci

Nu sunt multe monitoare care pot fi puse în poziție verticală și cu diagonală mare, iar Acer CB270HU e unul dintre ele. Acesta se adresează celor care vor un model premium. Adică cu imagine Retina, DisplayPort, caracteristici de imagine bune și boxe integrate. Boxele integrate nu se compară cu cele externe dar pentru uz office sunt foarte bune. Pentru acasă, puteți alege un sistem audio performant și să montați monitorul chiar și pe perete (e nevoie de un kit de montare). Arată bine atât pe birou cât și pe perete, dar nu toți au mult spațiu pe birou în special dacă aveți și un scanner sau mai știu eu ce periferice.

Dacă e necesar și un desktop pentru a putea lucra în anumite aplicații profesionale, atunci trebuie să luați în calcul un buget mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Caracteristicile de imagine sunt următoarele: unghiuri de vizibilitate pe orizontală și verticală de 178 grade, imagine 1440p, timp de răspuns de 6 ms, contrast dinamic de 100 milioane la 1 etc. Pe acestea nu le veți găsi la orice monitor și sunt bune și pentru cei pasionați de jocuri sau filme.

Porturile video ale acestui model sunt: HDMI, DVI, DisplayPort și un DisplayPort de tip mini. Facilitățile oferte de acesta sunt: boxele integrate, montare pe perete 100 cu 100 mm, suport care vă permite să poziționați ecranul în picioare sau la o anumită înclinare.

Caracteristicile speciale ale acestui model: Comfyview, Flicker-free, sRGB și unghi ajustabil. Nu e foarte greu pentru un ecran așa de mare, dar și consum e destul de redus.

Plusuri: montare pe perete, intrări video bune, design plăcut, poate fi pus pe perete, timp de răspuns bun și consum redus.
Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Acer CB270HU poate fi folosit ca și un televizor dacă optați pentru un tuner TV și nu cred că veți găsi un monitor cu o astfel de dotare, că doar e un monitor care poate fi folosit în multe scopuri și mai puțin pentru vizionarea de posturi TV. Acesta se adresează în special celor pasionați de .

Te-ar mai putea interesa