Acer B246HYLYM, monitor LED IPS de 24 inci

Monitorul Acer B246HYLYM e un LED destul de bun adică are o imagine generoasă, detaliată și clară. E important cum arată monitorul deoarece va da un plus de eleganță biroului sau locului unde doriți să-l puneți. Are o ramă destul de îngustă și e destul de subțire acest model. Dacă nu vă plac monitoarele mari atunci ar fi cazul să alegeți unul de 21 inci cu caracteristici de imagine similare. Dacă nu vă plac monitoarele acestui brand atunci vă recomand cele de la branduri precum Samsung, LG, Asus etc. Oricum, diferențele nu sunt așa de mari. Dacă vreți un monitor pentru un desktop profesional, atunci e nevoie de unul cu DisplayPort, e un port prezent doar la unele monitoare.

Prețul unui astfel de monitor mi se pare destul de bun ținând cont și de faptul că e la promoție. Ca orice altă promoție, aceasta e una limitată și e bine să profitați de ea cât timp e valabilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de imagine are caracteristici tehnice ca: imagine 1080p, aspect lat, contrast de 10 milioane la 1, unghiuri de vizibilitate bune etc.
Panoul IPS e un plus deoarece crește vizibilitatea imaginii și nu numai. Timpul de răspuns e de 6 ms iar dacă vă jucați jocuri, puteți alege chiar acest monitor ori unul cu 1-2 ms. Iluminarea ecranului e bună și dacă alegeți o luminozitate mai mare, veți observa că și imaginea e mai clară.

Mie îmi place să aleg o luminozitate mai mică deoarece nu lucrez în spații deschise și consumul e ceva mai mic. Ca și dotări are: două difuzoare de 2W, montare VESA și tuner TV. Porturile unui astfel de monitor sunt: VGA, DVI și DisplayPort. O dotare ceva mai specială e slotul securizare Kesington, dar pentru casă nu mi se pare prea practic.

Plusuri: are un consum mic, arată bine, fiabil, boxe integrate, IPS, poate fi pus pe perete etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer B246HYLYM poate fi conectat la un PC fără probleme însă pentru o imagine bună, are portul DVI care-l și recomand. Există modele ceva mai diferite decât acesta cu HDMI dar care au un preț diferit.

Te-ar mai putea interesa