Acer Aspire VX5-591G-7971, laptop gaming mid-range

Acest Acer Aspire VX5-591G-7971 e cam cel mai bun din serie și dacă vreți o placă video mai bună ori un suport pentru patru plăcuțe RAM, atunci trebuie să alegeți varianta Predator care oferă variante mai mari (cu ecrane de 17 și 21 inci). Mulți gameri nu sunt dispuși să dea prea mulți bani pe un laptop, de aceea iau în calcul o consolă PS4 sau Xbox, doar că trebui să aveți un televizor FullHD sau 4K performant. Nu ar trebuie neglijate nici laptopuri mult mai scumpe dacă vreți o placă video ca GTX 1080.

Sunt destul de multe laptopuri care au componente similare, dar și construcția e foarte importantă deoarece poate oferi o evacuare mai bună e aerului cald. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe laptopuri de gaming au un Intel Kaby Lake, dar nu unul oarecare, ci un Core i7-7700HQ cu placă video integrată. Aceasta nu e de ajuns deoarece toate jocurile 3D cer mai multe resurse, de aceea are 16GB RAM, SSD, HDD Și GTX 1050. Cu un SSD și o memorie RAM DDR4, programele instalate rulează decent. Ecranul nu ar trebui neglijat deoarece e unul de tip FullHD care poate să reproducă destul de multe culori.

La capitolul dotări nu am ce să-i reproșez, are cele mai utile tehnologii wireless, dar și porturi numeroase. Mai toate laptopurile peste 3500 de lei au tastatură iluminată, iar aceasta e utilă atunci când vreți să lucrați pe el seara ori noaptea. Chiar și ziua poate fi folosită, dacă nu intră multă lumină în cameră.

Păreri pro și contra

Îmi place că oferă un hard disc pentru stocarea fișierelor media, dar și un SSD pe care puteți instala sistemul și aplicațiile pentru a porni mai rapid. Dotările sale sunt acceptabile dacă nu aveți nevoie de multe porturi USB, dar și așa nu prea se mai fabrică laptopuri cu mai mult de 3 porturi USB (tehnologiile wireless sunt mai interesante).

Acer Aspire VX5-591G-7971 poate ține locul unui desktop deoarece are performanțe generoase, multe dotări și portabilitatea e un punct foarte. Acesta cântărește cât un laptop normal, adică are 2.5 kg.

Te-ar mai putea interesa