Acer Aspire VX5-591G-78UX, laptop gaming cu GTX 1050

Merită să optați pentru un laptop de jocuri dacă sunteți un gamer înrăit și nu vă interesează un ecran mare, de aceea Acer Aspire VX5-591G-78UX e recomandarea mea. Sunt destul de multe laptopuri care pot reda la detalii maxime unele jocuri dar nu toate laptopurile au prețuri atractive. În funcție de jocurile preferate, ar trebuie să faceți și această alegere dar cred că acesta e de ajuns pentru că are cel mai tare procesor, iar acesta e cel mai important indiferent ce fel de utilizator sunteți.

Designul sugerează că e vorba de un laptop ceva mai scump, adică e unul de gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceste laptopuri au doar procesoare de tip HQ, pentru că sunt concepute pentru sarcini grele – jocuri. Nu poate fi comparat cu alte generații ori alte serii deoarece e vorba de cea mai bună soluție de pe piață – Core i7-7700HQ. Pentru a putea rula jocuri la detalii câte mai mari e nevoie de o placă video cât mai avansată, iar acesta are GTX 1050.

Nu are sens să alegeți un laptop de 17 inci dacă vă interesează să fie cât mai ieftin și să-l puteți lua cu voi la școală într-un rucsac. Un laptop cu ecran mai mare e ceva mai scump dar ecranul are aceeași rezoluție – 1080p.

Nu are nevoie de nici un upgrade, dar nici nu-i mai puteți face. Are tot ce vă puteți dori: un SSD mare, spațiu generos pe hard disc, suficientă memorie RAM. Doar sistemul de operare Windows 10 trebuie pus ulterior pe SSD și trebuie să aveți un Stick USB 3.0 dacă nu vreți să stați prea mult la instalare.

Păreri pro și contra

Sistemul de răcire e foarte eficient iar un laptop multimedia ori unul clasic nu prezintă așa evacuări. Apreciez că s-a renunțat la unitate DVD în favoarea unei construcții mai solide cu două tipuri de medii de stocare diferite.

Acer Aspire VX5-591G-78UX reprezintă o soluție de buget, dar pentru mulți dintre voi cred că prețul e cam piperat. Ei bine, există laptopuri de gaming care pot costă cel puțin dublu. Nu văd de ce ați cheltui atâția bani, că și cel de sus face față oricărei provocări.

Te-ar mai putea interesa