Acer Aspire VX5-591G-74YN, laptop pentru jocuri cu Core i7

Un laptop pentru jocuri costă ceva mai mult decât unul multimedia datorită construcției, iar Acer Aspire VX5-591G-74YN mi se pare un model destul de performant. Nu cred că e nevoie de alt laptop ținând cont că are un procesor de ultimă generație, SSD mare, posibilitatea de upgrade a memoriei RAM și placă video Ti (cu 25% mai performantă decât cea clasică). Îmi place cum arată și chiar dacă nu e vorba de un Predator, merită încercat.

Cam fiecare brand mai cunoscut oferă astfel de laptopuri dar nu toate sunt foarte reușite sau accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul Intel Core i7-7700HQ e unul dintre cele mai performante modele de pe piață și nu prea are concurență. Nu poate fi comparat cu unul de desktop deoarece consumul diferă și el foarte mult. Pentru a vă juca cele mai recente jocuri, e nevoie de o placă video pe măsură, iar acesta are modelul GTX 1050 Ti.

Din numele său reiese că are un ecran de 15 inci, dar nu e unul oarecare, ci unul de tip FullHD cu LED-backlit. Puteți pune memorie RAM suplimentară deoarece are un slot liber și poate unele jocuri cer mai mult. E dotat cu un mediu de stocare de tip SSD și are o capacitate de 256GB.

Nu are unitate optică DVD dar nici nu are nevoie de această dotare cât timp vă puteți folosi de un stick USB 3.0 deoarece e mult mai rapid transferul de date (dacă vreți să instalați astfel sistemul de operare Windows 10). Fiind un model creat pentru gaming, tastatura iluminată e standard ca și sistemul de răcire cu evacuări în spate.

Păreri pro și contra

Sistemul de răcire are două evacuări în spate care sunt destul de bine evidențiate. Nu cred că poate fi confundat cu un Predator, deoarece arată puțin diferit iar pe capacul laptopului e prezent logo-ul special. Acest laptop reprezintă varianta mai portabilă și accesibilă de la acest brand, ca și seria Strix de la Asus.

Acer Aspire VX5-591G-74YN e unul dintre multele laptopuri de gaming de pe piață și observ că numărul acestor laptopuri e mai mare.

Lasă un comentariu