Acer Aspire VX5-591G-70HF, laptop de gaming de 15 inci

Laptopul Acer Aspire VX5-591G-70HF face parte dintr-o serie de gaming destul de atractivă ca și preț, dar există și seria Predator care e una premium. Se poate observa diferența de aspect între un model simplu și unul de gaming. Chiar dacă nu are o unitate optică DVD, acest laptop nu are nevoie de o astfel de dotare deoarece porturile USB 3.0 sunt mai rapide. Instalare unui sistem de operare va dura mai puțin de 30 de minute, că doar laptopul are și SSD.

Am pus poza de jos dar și un clip de prezentare la final pentru cei interesați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e destul de avansată, și anume: Core i7-7700HQ, SSD de 256GB, 8GB RAM și GTX 1050. Varianta GTX 1050 Ti e cu 25% mai performantă, dar și așa puteți rula orice joc, iar memoria RAM poate fi extinsă pentru jocurile cu hartă mare (cer mult mai multe resurse). Oricum, nu cred că veți avea vreodată nevoie de mai mult de 16GB RAM că doar e de tip DDR4.

Bineînțeles, procesorul e foarte important, iar în cazul acestui laptop e foarte bun și nu există altul care să-l depășească. Nu luăm în calcul cele de pe platformele desktop deoarece acelea au un consum mai mare și degajă multă căldură. Sunt prezente cele mai populare și utilizate porturi, dar aș putea spune că și pe partea de comunicații excelează.

Sistemul de operare al acestui model e Linux pentru ca prețul să fie mai atractiv, dar sunteți obligați să optați pentru Windows 10.

Păreri pro și contra

Merită ales acest model dacă vă plac jocurile și nu unul multimedia care are un sistem de răcire inferior. Răcirea e foarte importantă deoarece componentele oferă performanțe mai bune la temperaturi scăzute. Arată foarte bine, tastatura e iluminată, prezintă o construcție robustă și modernă.

Acer Aspire VX5-591G-70HF reprezintă cel mai bun exemplu că pot fi variante accesibile și performante. De multe ori nu e nevoie de mai mult că poate că nici nu vreți să jucați jocuri la rezoluție 1080p. Chiar dacă nu are un ecran mare, calitatea imaginii e superioară și depinde de conținutul ales.

Te-ar mai putea interesa