Acer Aspire VX5-591G-50T3, laptop de gaming de numai 2.5 kg

Laptopul Acer Aspire VX5-591G-50T3 face parte dintr-o serie de gaming, iar ca multe altele, și aceasta are o greutate mai redusă. În trecut, laptopurile de gaming au fost destul de grele și mulți utilizatori s-au ferit de ele pentru doreau un gadget portabil și performant. Acesta cântărește numa i2.5 kg, adică cât un laptop clasic și s-a renunțat la unitatea optică care și așa mi se pare a fi o dotare în plus. Chiar dacă are Linux, voi trebuie să puneți Windows 10 pe acesta și o puteți face utilizând un stick USB 3.0.

Noua generație de laptopuri de gaming de la acest brand arată superb și din spate chiar se observă ușor sistemul de răcire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Placa video GTX 1050 nu e suficient de performantă să poată reda un joc, ci e nevoie și de un procesor pe măsură. În acest caz, e vorba de un Core i5 HQ care e foarte bun dar tot mai bun e un Core i7 HQ. Restul componentelor sunt și ele importante dar pot fi prezente și pe alte laptopuri, chiar și multimedia. Cu ajutorul SSD-ului laptopul va porni destul de rapid, dar și aplicațiile vor porni instant.

Merită să luați un astfel de laptop chiar și dacă nu sunteți un gamer înrăit pentru că poate să facă față oricărei provocări. Îl puteți folosi la editări/ proiectări deoarece se poate conecta un monitor extern la acesta. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită ori vi-l faceți cadou. Designul sugerează că e vorba de un laptop deosebit.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine și pot spune că acesta concurează cu variantele oferite de Asus, doar că nu sunt chiar identice. Arată foarte bine și butoanele WASD sunt evidențiate bine, dar chiar și touchpadul.

Acer Aspire VX5-591G-50T3 pare a fi o alegere bună dacă nu vreți chiar să jucați jocuri la detalii maxime, dar depinde și de jocul ales, unele cer mai multe resurse. Oricum, există și laptopuri de peste 3 kg cu ecran mai mare, dar acelea costă și de 2-3 ori mai mult și nu sunt pentru oricine.

Lasă un comentariu