Acer Aspire VN7-791G-70TB, laptop V Nitro Black Edition

Acer Aspire VN7-791G-70TB e un laptop destul de bun care ar trebui să ruleze cam orice joc la detalii medii spre maximă, că doar e un laptop de gaming. Am pus un clip la final pentru a vă face o idee mai bună despre acest laptop dacă poza de jos vi se pare prea mică. Laptopurile pentru jocuri sunt tot mai performante și mai portabile. Ținând cont de ecran, configurație și dotări, greutatea de 3 kg e chiar bună. Dimensiunea ecranului poate afecta greutatea și dimensiunile laptopului. Adică cu cât e mai mare acel ecran, cu atât e mai greu laptopul.

Alternative sunt laptopurile multimedia cu plăci video inferioare ca și performanțe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Laptopul acesta re componente hardware ca: procesor Haswell Core i7-4710HQ, plac video Intel HD 4600, memorie de 16GB, GTX 860M, hard de 1TB și SSD de 256 GB. Procesorul și placa video GeForce sunt cele mai importante componente, dar și restul au un rol. Nu mai trebuie să măriți memoria RAM dar laptopul nici nu suportă mai mult. Ca și dotări are unitate DVD, cameră web HD, boxe integrate, patru porturi USB din care două au interfață 3.0, bluetooth, WiFi, baterie de 3 celule etc. Autonomia de lucru e modestă dar mare pentru o baterie de 3 celule. Tastatura sa poate fi iluminată când luminozitatea din jur e scăzută.

Toate laptopurile ar trebui să vină cu Windows 8.1 adică să fie standard. Totuși, un laptop cu Free DOS sau cu Linux e mai ieftin iar la laptopurile ieftine e mai evidentă diferența de preț.

Plusuri: design elegant și subțire, tastatură iluminată, autonomie bună pentru o baterie așa de mică, placă video interesantă, SSD mare etc.
Minusuri: nu are imagine 4K.

Acer Aspire VN7-791G-70TB e un gadget foarte elegant dar și performant care poate concura chiar și cu un desktop, doar că prețurile diferă. Trebuie să înțelegeți că un gadget mai compact e mai scump decât unul de dimensiuni generoase. Deci când alegeți un laptop de gaming și vă interesează portabilitatea din diverse motive, atunci acesta ar putea fi acea alegere.

Te-ar mai putea interesa