Acer Aspire VN7-591G-74BM, laptop V Nitro

Acer Aspire VN7-591G-74BM face parte din seria V Nitro, adică dintr-o serie care e destinată gaming și multimedia. Vine cu procesor i7 4710HQ (model cu 4 nuclee), ecran de 15,6 inci care e IPS, tastatură iluminată și o portabilitate foarte bună (greutatea e de doar 2,4 kilograme). Din păcate nu are unitate optică, dar pe mine oricum nu m-ar fi ajutat la ceva.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop cu Windows 8 și cu diverse facilități care ne fac viața mai ușoară.

Laptopul
Laptopul

Laptopul de față e unul dintre cele mai tari modele de pe piață pe baza specificațiilor. Nu e chiar un laptop de jocuri deoarece ecranul nu e cu panel TN, ci cu IPS. Dacă nu știați avantajul TN atunci îl spun eu, adică un timp de răspuns foarte mic. Din păcate, modele IPS nu au timp de răspuns redus, dar vin cu culori realiste și cu unghiuri de vizibilitate ok.
Ecranul de 15 inci are rezoluție 1920×1080 pixeli, iar pelicula e non glare, adică e bun și pentru sarcini office.
Pe partea de porturi stă bine deoarece are bluetooth, USB și HDMI. Însă, nu are wireless dual band (wi-fi ac). Nu știu de ce nu au băgat așa ceva în el.
Procesorul i7 e unul dintre cele mai puternice de pe piață, iar datorită faptului că e un model nou și consumul de curent e redus. Acest lucru face posibilă o autonomie de funcționare de 4 ore.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest aparat sunt prezența unui hard hibrid, că are ecran foarte clar și că are tastatură iluminată. Nu cred că mai are rost să repet că are niște componente care asigură performanțe sporite în diverse sarcini.
Singurul lucru care nu-mi place la el e că nu are wireless ac.

Deci, acest model ar fi unul foarte bun dacă te interesează ceva nou și capabil. Alături e și un review video la aparat, dar în germană.

Te-ar mai putea interesa