Acer Aspire Vero AV15-51, vezi de ce merită acest laptop cu Windows 11

Acer Aspire Vero AV15-51 e un laptop ecologic cu performanțe peste medie. Ecologic deoarece e realizat din materiale ecologice.
Nu trebuie să vă speriați deoarece e un model mai rezistent așa încât să poată fi utilizat și de cei care nu pea au grijă de lucruri.

Un astfel de laptop are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv cu ecran de 15 inci și o multitudine de facilități utile.

Păreri pro și contra

Modelul Acer Aspire Vero AV15-51 e unul care se remarcă prin mai multe lucruri utile, iar eu am să le evidențiez pe cele mai importante precum:

  • Vine cu sistem de operare preinstalat, adică Windows 11. În felul acesta se poate folosi din prima clipă în care e scos din cutie.
  • Procesorul e unul i5-1155G7 cu 4 nuclee, capabil în a scoate 10.697 puncte la cpubenchmark.
  • Memoria e una suficientă, fiind vorba despre 8GB RAM și un SSD de 512 giga.
  • Porturile sunt unele suficiente întrucât discutăm despre 4 USB, wireless ax, HDMI 2.0 și LAN.
  • Securitatea e una peste medie datorită prezenței cititorului de amprentă.
  • Pe partea de ergonomie are tastatură cu iluminare, ecran și greutate de 1,8 kg.

Există și unele aspecte negative care trebuie luate în considerare, adică faptul că nu e un laptop de jocuri întrucât nu are placă video cu memorie dedicată. Are un cip grafic performant integrat în procesor și e vorba despre Intel Iris Xe.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un laptop performant pentru acasă ori la lucru.
Despre Acer trebuie scris că e un model care se remarcă prin laptopuri de calitate. Alegând un model de la ei nu o să regretați deoarece sunt făcute să reziste și au componente de top.

Te-ar mai putea interesa