Acer Aspire V7-482PG-54208G52tdd, laptop roz de 14 inci

Acer Aspire V7-482PG-54208G52tdd e defapt un ultrabook datorită dimensiunilor sale și chiar dacă dă impresia că e un laptop mare, e un model de 14 inci. Seria V7 e una premium motiv pentru care și designul e diferit dar plăcut. Acesta e un model pe culoarea roz deci nu se adresează oricui. Poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită și e mult mai bun decât un MacBook Air. Spun asta pentru că are o placă video GT 750M și un ecran de tip touch. Singurul minus ar fi lipsa tastaturii iluminate dar poate că nici nu folosiți laptopul prea des ci doar la lucru și puțin acasă.

Jos am pus o poză cu acest laptop pentru a vă putea face o idee, iar prețul pare a fi corect ținând cont de tehnologia touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acer-Aspire-V7-482PG-54208G52tdd
Laptopul

Are componente hardware bune: procesor Core i5-4200U, 8GB memorie, hard de 500GB, placă video Intel și GT 750M. Ca și ecran, are unul de 14 inci HD dar spre deosebire de majoritatea acesta acceptă gesturi cu maxim 10 degete. Placa video Intel nu e chiar așa de grozavă dar are un consum redus de energie, astfel autonomia e mai mare.

Placa video dedicată e mai mult pentru jocuri în special că e un model GT. Chiar dacă puteți pune până la 12 GB RAM și să înlocuiți hardul cu unul mai mare sau cu un SSD, nu e nevoie de atâta performanță. Un SSD ar fi cea mai bună investiție dar veți pierde spațiu de stocare (dacă nu aveți unul extern). Îmi plac hardurile hibride cum e la acesta dar ar fi bine să fie prezente pe mai toate laptopurile.

Ca și dotări are: cameră web, microfon, HDMI, USBuri, card reader, bluetooth, baterie de 4 celule și altele. Apreciez că vine cu Windows 8 preinstalat.

Plusuri: designul, e portabil, nu are DVD (personal, nu prea-i văd rostul), bluetooth, încărcare USB și autonomie bună în mod office.
Minusuri: nu are tastatură iluminată.

Acer Aspire V7-482PG-54208G52tdd face parte dintr-o serie premium motiv pentru care unele aspecte nu pot fi puse la îndoială (performanță, autonomie și fiabilitate). Există multe culori însă pe argintiu e cel mai des întâlnit. Jos e o prezentare interesantă deaorece puteți vedea mai bine cum arată, poza de sus e cam mică.

Te-ar mai putea interesa