Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk, laptop cu ecran IPS

Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk e unul dintre acele laptopuri speciale care au ecran IPS FullHD, configurație puternică cu Intel Haswell, dar placa video nu e una prea performantă. E un laptop portabil datorită greutății sale – 2kg, care e super pentru un laptop de 15 inci. Îmi plac astfel de laptopuri deoarece eu personal nu folosesc unitatea DVD, apreciez și portabilitatea. Îmi place acel design de ultrabook și culoarea neagră chiar dacă e clasică, e plăcută. Deasemenea e foarte subțire și se datorează lipsei unității DVD.

Prețul e foarte atractiv pentru ce oferă și e combinația perfectă între un laptop multimedia și un ultrabook. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acer-Aspire-V5-573G-5420121Taii
Laptopul

Nu puteau să- facă prea subțire deoarece are nevoie de un sistem de răcire eficient. Spun asta deoarece puteți juca jocuri și placa video GT 720M se descurcă bine dacă sunteți un gamer cu pretenții mici. Procesorul e unul din ultimă generație și e un Core i7-4500U cu frecvență de 1.8GHz. Placa video e HD 4600 de la Intel, însă e vorba de una integrată. Pentru jocuri și redare video aveți GT 720M care dispune de memorie video proprie.

Ecranul IPS are o rezoluție FullHD și o protecție mată, deci e ideal indiferent pentru ce doriți să-l folosiți. Memoria RAM e una de 8GB cu posibilitatea de upgrade la 12GB, dar nu are rost un astfel de upgrade deoarece nu veți folosi atâta. Puteți stoca o mulțime de fișiere pe acel hard de 1TB și un SSD cred că ar îmbunătăți performanțele unui astfel de laptop.

Chiar dacă e subțire, are o mulțime de porturi. Are chiar și un port USB 3.0 care oferă o viteză de transfer foarte bună. Bateria de 4 celule poate oferi cam 4-6 ore de autonomie, dar asta ține cont de cât de solicitat e laptopul. Are tastatură numerică, bluetooth, WiFi și multe alte dotări. Sistemul de operare preinstalat e Linux care nu e cel mai bun pentru utilizatorii office sau cei pasionați de jocuri. Vă recomand Windows 7 deoarece 8 e mai mult pentru dispozitive cu ecran touch.

Plusuri: autonomia sa este de peste 6 ore în mod economic, are bluetooth, e ușor, subțire și configurația e de ultimă generație.
Minusuri: nimic.

Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk arată foarte bine pentru un laptop, iar dacă nu vă puteți face o idee despre el din poza de sus, vă recomand să vizionați clipul de jos.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk, laptop cu ecran IPS”

  1. Sunt posesor de acer V5 de aproape un an. Eu sunt multumit de acest laptop dar singurul lucru care nu imi place la el este ca se infiebanta prea tare la jocurile mai solicintante.

Comentariile sunt închise.