Acer Aspire V5-573G-54208G50akk, laptop elegant

Acer Aspire V5-573G-54208G50akk e un laptop elegant de la acest producător iar din numele său puteți observa că are o placă video dedicată. E ceva mai scump decât un laptop obișnuit deoarece are un ecran IPS de 15 inci cu rezoluție FullHD. Se observă designul ceva mai subțire decât seria V5 obișnuită. Îmi plac ultrabookurile deoarece nu au DVD și sunt ceva mai portabil. Acest laptop tinde spre un ultrabook din motivul anterior menționat. Un design mai subțire presupune și o greutate redusă.

Jos am pus o poză dar și un clip la final pentru a vă face o idee despre el, dar arată similar cu seria V5-572. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Notebook
Notebook

Configurația acestui laptop e una multimedia și acest aspect poate fi concluzionat din numele său. Vreau să spun că are o placă video dedicată cu performanțe decente. Oricum nu puteți avea pretenții la un laptop pentru jocuri în acest buget. E doar un laptop pe care să vizionați filme, navigați pe web, utilizați programe și ar putea rula jocuri dar la detalii medii.

Procesorul Core i5-4200U de 1.6GHz are performanțe modeste și o placă video Intel HD. Veți folosi mai des placa GT 720M deoarece e nevoie de ea când redați filme și e bine să țineți laptopul conectat la priză. GT 720M are o memorie de 2GB și e o variantă de 64 biți. Ecranul de 15 inci nu e cel uzual, ci e unul cu rezoluție 1080p iar panoul IPS oferă unghiuri de vizibilitate excelente.

Are o capacitate de 8GB RAM și un hard disk de 500GB. Are multe dotări dar nu le voi mai menționat, voi spune doar că nu are DVD iar în plus aduce bluetooth (pentru a conecta diverse periferice wireless). Sistemul de operare preinstalat e Linux și nu e cel mai util OS de pe piață. De aceea Windows 7 64 biți e cea mai bună alegere, iar instalarea se poate face cu o unitate DVD externă ori cu un stick USB.

Plusuri: are doar 2 kg, autonomie maximă de 6 ore, bluetooth, arată bine și USB 3.0.
Minusuri: nimic.

Acer Aspire V5-573G-54208G50akk e recomandarea mea pentru cei care își doresc un ultrabook dar nu-și permit unul. Clipul de jos nu e cu modeulu de sus, dar e cu unul similar pentru a vă face o idee despre designul acestei serii, chiar dacă culoarea poate diferi uneori.

Te-ar mai putea interesa