Acer Aspire V5-573G-5420121Taii, laptop foarte subțire

Acer a avansat foarte mult în anul ce a trecut, iar dacă vrei un laptop atunci îți recomand unul de la ei mai exact – Acer Aspire V5-573G-5420121Taii. Față de alte modele acesta are ecran IPS (oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune), placă grafică pe 128 biți și procesor i5-4200U din seria Haswell.
Datorită caracteristicilor amintite mai sus eu zic că e un foarte bun laptop multimedia care poate fi utilizat și la jocuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu faci o risipă de bani deoarece e o foarte bună alternativă la un ultrabook datorită prețului mic și a portabilității ridicate – de exemplu bateria ține până la circa 6 ore.

Notebook
Notebook

Despre specificații numai de bine deoarece procesorul e unul din a patra generație de i5-uri, mai exact e un i5-4200U care scoate 3352 puncte la benchmark. Despre placa video iarăși numai de bine deoarece e una foarte bună la jocuri (un model GeForce GT 750M) care nu va consuma prea mult din baterie datorită prezenței tehnologiei Nvidia Optimus. Iar, la capitolul memorie RAM are 12GB care în opinia mea sunt mai mult decât suficienți.

Aspectele pro ale acestui model sunt ecranul de 15.6 inci cu rezoluție Full HD, hardware-ul de nota 10, prezența unui SO (chiar dacă e vorba de Linux) și capacitatea mare a hardului. Aspectele contra ar fi lipsa unui SSD și că nu vine cu Windows. (Eu recomand să instalați Windows 7 pe el, iar acest lucru se poate face utilizând un stick USB deoarece nu are unitate optică de tip DVD.)

În rest numai de bine. Puteți să îl folosiți pentru diverse sarcini cum ar fi jocuri, vizionat de filme sau editări. După cum ziceam, eu recomand să puneți pe el Windows 7, iar din această cauză s-ar putea să fie nevoie să-i faceți câteva setări în BIOS dacă nu bootează de pe stick, mai exact să setați BIOS pe legacy… dacă e nevoie.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată am pus alături un clip destul de explicativ… în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer Aspire V5-573G-5420121Taii, laptop foarte subțire”

  1. Salut nasule,
    Spune-mi te rog daca acest model are tastatura iluminata?
    Si daca are probleme cu incalzirea iar daca poti posta si cateva temperaturi de rulare ar fi ideal.
    Ms!

Comentariile sunt închise.