Acer Aspire V5-573-74501250amm, laptop premium

Acer a progresat foarte mult în ultimul an, iar asta se vede prin faptul că face niște laptopuri cu caracteristici care nu le găsești la Asus sau Dell. De exemplu, modelul Acer Aspire V5-573-74501250amm are caracteristici similare unui ultrabook și preț de notebook. Datorită ecranului Full HD și a bateriei care ține peste 6 ore eu aș recomanda acest model cuiva în căutarea unui laptop performant și cu portabilitate ridicată.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest mic preț se datorează faptului că sistemul de operare e Linux, iar costul lui e zero. Totuși eu recomand să instalați Windows 7 deoarece o să meargă mai bine decât cu Linux.

Din față
Din față

Acest model are niște specificații demne de invidiat deoarece are procesor i7-4500u, 12GB memorie RAM și hard de 500GB. Culoarea e șampanie, iar din această cauză o să aveți un laptop cu o culoare deosebită. Bateria chiar dacă e una cu 4 celule ține undeva până în 7 ore și ceva… acum depinde și de cum folosiți acest dispozitiv. Datorită prezenței plăcii video Intel HD 4400 o să puteți să vizionați conținut Full HD și să vă jucați jocuri care au nevoie de resurse multe (placa scoate 514 puncte la benchmark adică precum unele plăci video dedicate de pe desktop).
Wirelessul e unul rapid deoarece suportă standard n, iar LAN-ul e unul Gigabit cu suport 1000Mbps.

Lucruri pozitive la cest model sunt greutatea redusă, bateria care ține mult, componentele dintr-o generație nouă și aspectul plăcut. Lucruri negative ar fi lipsa unui SSD și a Windows, dar nu e prea greu să instalați acest sistem de operare.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii. Cu greu găsești un laptop cu ecran a cărui rezoluție e 1920×1080 pixeli și cu o portabilitate ridicată. Procesorul e unul foarte bun (chiar dacă e unul dual core), iar pentru considerente de autonomie are incorporat cipul grafic.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model vă recomand clipul de alături, însă trebuie știut că are culoarea șampanie.

Te-ar mai putea interesa