Acer Aspire V5-573-54206G50akk, laptop cu design de ultrabook

Laptopurile Acer sunt tot mai populare datorită designului mai elegant și datorită prețului atractiv. Seria V5 e una destul de bună având în vedere numărul mare de configurații. Acer Aspire V5-573-54206G50akk e unul dintre noile laptopuri ale seriei V5 și care aduce procesor Intel Haswell. Prețul e ceva mai mare decât cel al unui model obișnuit deoarece aduce e foarte subțire, are ecran 1080p și autonomie de până 7 ore. Alternativele la acesta sunt modele V5 sau chiar și V3 care sunt într-un buget similar ori mai mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sper ca poza de jos să vă fie de folos în alegerea modelului dorit, dar și un clip la final cu unul similar. Se poate observa că vine în totalitate pe negru și nu e vorba de combinație de culori.

Laptopul
Laptopul

Specificații tehnice

Procesorul i5-4200U face parte din seria a 4-a de la Intel care e bună pentru cei ce-și doaresc autonomi mai mare dar și performanță. Bineînțeles modele cu U la final sunt ceva mai bune pentru autonomie sporită datorirtă frecvenței reduse. Ecranul acestui laptop e diferit față de cel al altor laptopuri deoarece are o rezoluție FullHD, deci imaginea e mai detaliată și de cele mai multe ori nu mai e nevoie să dați zoom.

Poate fi util pentru cei ce editează ori proiectează dar vă interesează și portabilitatea. Are 6GB și care e dispusă pe singurul slot disponibil. Având în vedere dimensiunile sale, e undeva între un ultrabook și laptop. De aceea are și o greutate de numai 2 kg.  În rest, oferă un hard disk de 500GB și placă video HD 4400.

Dotările acestui model sunt excelente: 4 difuzoare, cameră web, porturi USB destule, bluetooth, baterie de 4 celule etc. Atonomia sa tinde spre 7 ore având în vedere configurația și depinde de setările alese de utilizator.

Alături de un așa laptop un Microsoft Explorer Touch e o alegere foarte bună.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are ecran 1080p, un design de ultrabook, e subțire și portabil.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Concluzie

Acest Acer Aspire V5-573-54206G50akk e un laptop bun ca și oricare alt laptop nou și oferă destule caracteristici special pentru cât costă. Jos am pus o prezentarea a unui laptop similar și designul e același că doar tot un V5 este. Dacă vi se pare prea scump, ratele fixe pot fi o soluție.

Te-ar mai putea interesa