Acer Aspire V5-573-54204G50akk, laptop multimedia

Acer Aspire V5-573-54204G50akk e un laptop destinat acelora care nu prea sunt pasionați de jocuri, dar vor o soluție puternică care să nu-i lase baltă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un notebook cu procesor i5-4200U Haswell, placă video HD Graphics 4400 și Windows 8 preinstalat.
Datorită greutății îl putem considera ca fiind un ultrabook, iar acest lucru e confirmat de lipsa unității optice.

Aspect

Se poate observa că arată foarte bine, având un ecran de 15.6 inci și în dreapta o tastatură numerică pentru introducerea rapidă a numerelor. Ecranul nu influențează negativ portabilitatea deoarece greutatea aparatului e de circa 2 kilograme, deci deloc mare.

Laptopul
Laptopul

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor dual cire Intel i5 din generația a patra numită Haswell, ecranul e de 15 inci cu rezoluție HD, iar memoria RAM instalată e de 4GB. Nu trebuie să vă faceți prea multe griji cu referire la spațiu deoarece are hard de 500 de giga care o să vă ajute să băgați câte fișiere vreți pe el. Iar, pe partea de sistem de operare are Windows 8 ceea ce e foarte bine.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că nu costă deloc mult în condițiile în care are OS preinstalat. Alte lucruri care ar trebui apreciate sunt aspectul plăcut, portabilitatea ridicată și performanțele ok. Portabilitatea e foarte bună deoarece are două kilograme, iar bateria ține undeva la 7 ore, chiar dacă are 4 celule.
Era interesant dacă avea placă video cu memorie dedicată, dar dacă nu vă pasionează jocurile atunci nu are rost acest lucru. Iar, referitor la unitate optică, puteți opta pentru un model extern cum ar fi Samsung SE-208DB/TSBS.

Concluzie

Modelul Acer Aspire V5-573-54204G50akk e unul tip office-multimedia, iar dacă vreți ceva pentru jocuri atunci ar trebui să vă orientați înspre seria V5-573G care în acest moment încă nu a apărut pe piața din România, dar are placă video Nvidia GT 750M față de Intel HD din V5-573.
Poate că sunteți dezamăgiți că nu am pus un clip, dar laptopul e de foarte puțin timp pe piață și încă nu l-a primit nimeni în teste și foarte puțini sunt aceia care l-au cumpărat… la nivel global mă refer.

Te-ar mai putea interesa