Acer Aspire V5-571PG-73518G1TMass

Laptopul Acer Aspire V5-571PG-73518G1TMass e unul dintre modele cu Touch-Screen și ecran de 15 inci a serie V5. Există modele și cu ecran de 14 inci cu aceeași configurație, doar că nu prezintă acea tastatură numerică. Spre deosebire de alte laptopuri, ecranul acestuia acceptă gesturi cu mai multe degete. Această modificare sau tehnologie va fi de folos utilizatorului în cazul în care acesta nu folosește un mouse deoarece călătorește sau pur și simplu i se pare mai ușor doar folosind ecranul. Touch-ul dar și unitate DVD o să dispară pe viitor deoarece nu prea sunt utile și în special că laptopurile tind să devină tot mai subțiri, iar designul se simplifică. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Core i7-3517U de 1.9 GHz e des întâlnit pe noile laptopuri chiar și dacă nu e vorba de un ultrabook. Producătorii vor opta pentru astfel de procesoare pe viitor deoarece au un consum mai mic de energie și astfel autonomie e mai mare decât media. În acest caz, bateria de 4 celule oferă până la 5 ore de utilizare office. Ecranul său e unul standard de 15.6 inci cu rezoluție HD, doar că oferă și multi-touch. Deci ecranul poate fi folosit precum cel al tabletelor. Sistemul de operare e Windows 8 și acum puteți interacționa mai ușor cu ea.

Capacitatea de memorie a acestui laptop e de 8GB și nu poate fi upgradată la mai mult. Chiar și hard diskul său e unul impresionant, oferă 1 TB spațiu de stocare. Performanțele grafice sunt asigurate de placa video NVIDIA modelul GT 620M de 1 GB. Dotările sale sunt multe și utile, dar apreciez mai mult cele speciale: cameră web HD, USB 3.0, bluetooth, mufă combo LAN+VGA și baterie cu 4 celule. Nu trebuie neglijată tastatura iluminată deoarece vă poate fi de folos ori de câte ori luminozitatea din jur e scăzută.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran senzitiv care acceptă gesturi, tastatură iluminată, autonomie suficientă, configurație satisfăcătoare pentru un gamer cu pretenții mici, bluetooth și Windows 8.

Minusuri: nu e subțire precum ultrabookurile.

Concluzie

Acest Acer V5-571PG-73518G1TMass e unul destule de performant având în vedere că are Core i7, dar există modele și cu Core i5 care mi se pare la fel de bun. Veți economisi niște bani, luând un model mai ieftin și cam la fel de bun (deoarece pentru aplicații și filme nu e nevoie de viteză mare de procesare).

Te-ar mai putea interesa