≡ Meniu

Acer Aspire V5-571PG-53318G1TMass

Acer Aspire V5-571PG-53318G1TMass pentru că dacă Asus a scos modele cu ecrane senzitive (UX31A-C4027H e un ultrabook la care fac referință) atunci trebuia să fie câteva modele și de la Acer. Modelul aceste e pe departe de a fi un ultrabook, dar vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care în opinia mea e foarte competitiv. Iar, pe acești bani primim un laptop de top care vine cu cele mai noi componente, dar și cu o portabilitate peste medie în ciuda faptului că are doar 4 celule. Astfel, această „sculă” are o autonomie de circa 4-5 ore precum V5-571PG-53314G75Mass.

Aspect

Nu arată deloc rău, fiind un model de 15.6 inci pe gri. Rama e una neagră cu gri precum la modelele Asus și pot spune că arată foarte bine. Tastatura numerică e prezentă pe acest model. (Nu știu cât de utilă e pentru voi, însă pentru mine e foarte utilă.)

Așa arată

Așa arată

Tastatura

Tastatura

Caracteristici tehnice

Modelul de față e unul foarte bun deoarece are un ecran clar cu o rezoluție HD, procesor i5-3317U (dual core din seria IvyBridge), 8GB memorie RAM și un cip grafic GT 620M de la Nvidia.

Normal că are două „plăci video”, una fiind modelul amintit anterior, iar cealaltă e un Intel HD. Acestea funcționează în mod Optimus, adică cea dedicată e dezactivată în mod normal și se activează automat doar în jocuri. Datorită faptului că vine cu un cip grafi de ultimă generație de la Intel, laptopul e dotat și cu HDMI și VGA care facilitează conectarea unui monitor modern cum e Acer V245HLBD.

Cipul GeForce GT 620M e unul destul de puternic, venind ca o alternativă la modelul 610M, iar despre cât de bun e la jocuri vă puteți forma o opinie vizualizând clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul nu e deloc mare (e mai ieftin decât V5-471PG-73518G50Mass); vine cu toate porturile de care ai nevoie, de exemplu are 3 porturi USB care sunt mai mult decât suficiente; vine cu sistem de operare Windows 8 preinstalat care are interfața metro, iar deoarece laptopul are ecran touch o să poți utiliza Win 8 la potențial maxim.
Contra: nu are SSD; ecranul e doar HD, nefiind Full HD.

Concluzie

Fără discuție, acesta e un laptop de top pentru persoanele pasionate de tehnologie și care pentru a-și desfășura activitatea achiziționează cele mai bune produse disponibile pe piață. Prețul e mare pentru unii, însă pentru cei care apreciază calitatea nu e deloc mare. Despre cum se prezintă laptopul puteți să vă faceți mai bine o impresie din preview-ul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu