Acer Aspire V5-571PG-323a4G50Mass, laptop cu touchscreen

Acer Aspire V5-571PG-323a4G50Mass e un laptop ceva mai deosebit decât restul datorită ecranului cu touch. Configurația sa nu e foarte nouă deoarece are procesor Intel Sandy Bridge dar și așa nu e nevoie de prea multă performanță. Mie mi se pare suficient de bun în special că e un Core i3. Jos am pus o poză cu un laptop similar iar dacă vă interesează cum arată, ar fi mai bine să vizionați clipul de la final. Există modele din seria V5 chiar și fără touchscreen dar acelea nu sunt chiar așa de interesante în special cu Windows 8. Acest sistem de operare oferă o interfață destul de interesantă care poate fi utilizată mai ușor cu degetele.

Poate pe viitor vom vedea mai multe astfel de laptopuri iar tehnologia touch să fie una standard. Oricum, și Windows-ul trebuie să mai progreseze după părerea mea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Pe partea de configurație are: procesor Core i3-2377M, Intel HD Graphics, 4GB RAM, 500 GB și GT 620M. Acestea sunt cele mai importante componente hardware, iar unele pot fi schimbate. Ecranul HD de 15 inci e unul cu tehnologie touch deci puteți interacționa fără a mai folosi un mouse ori touchpadul.

Există serii similare dar aceasta mi se pare bună deoarece raportul dotări/preț e acceptabil. Dintre dotările sale amintesc: unitate DVD, difuzoare stereo, USB 3.0, card reader, bluetooth, WiFi, baterie de 4 celule etc. O autonomie maximă de 5 ore e perfectă pentru orice utilizator însă trebuie să folosiți doar placa video integrată și să alegeți o luminozitate redusă la ecran. Ar mai fi și alte opțiuni pentru a reduce consumul dar în medie e peste 3 ore acea autonomie.

Plusuri: autonomie mare, ecran cu touch, placă video dedicată, bluetooth și design elegant.
Minusuri: nu are cel mai nou procesor.

Acer Aspire V5-571PG-323a4G50Mass e alegerea perfectă pentru cei care vor atât un laptop cât și o tabletă cu Windows dar nu-și pot permite două astfel de gadgeturi. Chiar dacă pare cam scump trebuie să vă gândiți că veți economisi bani cumpărând un singur gadget. Dacă nu sunteți mulțumiți, puteți lua oricând o tabletă cu Android deoarece sunt multe și ieftine.

Te-ar mai putea interesa