Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire V5-571-52464G50Makk

Un acer al anului 2012 e acest Acer Aspire V5-571-52464G50Makk și ce îl face așa de deosebit e greutatea mică și performanța. Din păcate e doar un laptop office, chiar dacă are i5, și asta deoarece nu vine cu placă video dedicată. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi și trebuie să recunoaștem că prețul nu e deloc mare pentru un laptop care vine cu i5 și care are o autonomie de maxim 5 ore cu o baterie de 4 celule.

Poze

Nu arată foarte diferit de modelele V5 531 și e de culoare neagră. Ecranul modelului V5 571 e unul de 15 inci și de aceea o să puteți vedea filmele la o calitate superioară. Plus că ecranul are o rezoluție HD+ care e superioară HD. Vine cu tastatură numerică și în acest fel o să vă puteți folosi de le și pentru a introduce numere foarte eficient.

Așa arată

Capac

Specificaţii tehnice

V5-571-52464G50Makk e un model al anului acesta și impresionează printr-un procesor i5-2467M foarte performant și prin memoria standard de 4 giga. Ecranul său e de 15,6 inci și datorită rezoluției mari o să puteți viziona filme 720p la calitate maximă. Cipul grafic e unul integrat în procesor și e vorba despre un Intel HD 3000 care are și capabilitate de a reda 1080p, însă aveți nevoie de codecuri capabile și setări corespunzătoare pentru acestea.

Păreri pro şi contra

Pro: e ușor, ca greutate; performațele sunt foarte bune, peste medie; bateria ține foarte mult și îi garantează o portabilitate maximă; vine cu sistem de operare, dar e vorba despre Linux și de aceea eu vă recomand să-i instalați Windows 7 pe 64 biți; vine cu multe porturi utile printre care a; enumera USB 3, HDMI, LAN, dar și VGA; are chiar și bluetooth versiunea 4 pentru transferul fișierelor de pe calculator pe un telefon sau invers.
Contra: cipul grafic nu e unul cu memorie proprie și de aceea modelul de față e doar unul office și nu unul multimedia ori de gaming.

Concluzie

V5 e un model care are caracteristicile unui laptop cât și cele ale unui ultrabook, adică performanță cât și portabilitate maximă. Pentru a vă face o opinie despre cum arată vă recomand clipul de alături care e un preview destul de bun și ne prezintă laptopul în detaliu. Garanția sa e una caracteristică Acer și poate fi expandată la maxim 3 ani… astfel laptopul are o fiabilitate maximă.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • andrei

    buna,am niste probleme la el,sau poate nu ma pricep eu,dar as vrea sa intreb cum se incarca acest laptop? led-ul portocaliu de incarcare trebuie sa fie intermitent? asa e la mine. iar in bara arata tot 0 % availble,not charging. va rog frumos cineva daca se poate sa imi raspunda cum se incarca? ms anticipat

Lasă un comentariu