Acer Aspire V5-571-52464G50Makk

Un acer al anului 2012 e acest Acer Aspire V5-571-52464G50Makk și ce îl face așa de deosebit e greutatea mică și performanța. Din păcate e doar un laptop office, chiar dacă are i5, și asta deoarece nu vine cu placă video dedicată. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie să recunoaștem că prețul nu e deloc mare pentru un laptop care vine cu i5 și care are o autonomie de maxim 5 ore cu o baterie de 4 celule.

Poze

Nu arată foarte diferit de modelele V5 531 și e de culoare neagră. Ecranul modelului V5 571 e unul de 15 inci și de aceea o să puteți vedea filmele la o calitate superioară. Plus că ecranul are o rezoluție HD+ care e superioară HD. Vine cu tastatură numerică și în acest fel o să vă puteți folosi de le și pentru a introduce numere foarte eficient.

Așa arată
Capac

Specificaţii tehnice

V5-571-52464G50Makk e un model al anului acesta și impresionează printr-un procesor i5-2467M foarte performant și prin memoria standard de 4 giga. Ecranul său e de 15,6 inci și datorită rezoluției mari o să puteți viziona filme 720p la calitate maximă. Cipul grafic e unul integrat în procesor și e vorba despre un Intel HD 3000 care are și capabilitate de a reda 1080p, însă aveți nevoie de codecuri capabile și setări corespunzătoare pentru acestea.

Păreri pro şi contra

Pro: e ușor, ca greutate; performațele sunt foarte bune, peste medie; bateria ține foarte mult și îi garantează o portabilitate maximă; vine cu sistem de operare, dar e vorba despre Linux și de aceea eu vă recomand să-i instalați Windows 7 pe 64 biți; vine cu multe porturi utile printre care a; enumera USB 3, HDMI, LAN, dar și VGA; are chiar și bluetooth versiunea 4 pentru transferul fișierelor de pe calculator pe un telefon sau invers.
Contra: cipul grafic nu e unul cu memorie proprie și de aceea modelul de față e doar unul office și nu unul multimedia ori de gaming.

Concluzie

V5 e un model care are caracteristicile unui laptop cât și cele ale unui ultrabook, adică performanță cât și portabilitate maximă. Pentru a vă face o opinie despre cum arată vă recomand clipul de alături care e un preview destul de bun și ne prezintă laptopul în detaliu. Garanția sa e una caracteristică Acer și poate fi expandată la maxim 3 ani… astfel laptopul are o fiabilitate maximă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire V5-571-52464G50Makk”

  1. buna,am niste probleme la el,sau poate nu ma pricep eu,dar as vrea sa intreb cum se incarca acest laptop? led-ul portocaliu de incarcare trebuie sa fie intermitent? asa e la mine. iar in bara arata tot 0 % availble,not charging. va rog frumos cineva daca se poate sa imi raspunda cum se incarca? ms anticipat

Comentariile sunt închise.