Acer Aspire V5-531-987B4G50Mass

Acest ultrabook Acer Aspire V5-531-987B4G50Mass e unul dintre cele mai reușite modele de pe piață deoarece e un laptop foarte subțire, elegant și accesibil. Chiar dacă aparent pare scump pentru unii, ei bine, trebuie să știți că vine cu Windows 8 și are doar 2.3 kilograme. Uitându-mă la el, îmi amintește de MacBook însă acesta are tastatură și are o grosime de 2.3 cm. Oricum, cred că e cel mai ieftin ultrabook cu Windows și nu veți regreta alegerea deoarece vine cu procesor Pentium și nu Celeron. Nu trebuie să faceți un efort financiar prea mare deoarece V5-531-987B4G50Mass are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Pentium 987 de 1.5 GHz e bineînțeles un Dual Core performant și îl recomand deoarece pentru aplicații și navigare web nu aveți nevoie de un i3. Ecranul e unul de 15 inci, dar există și variante de V5 cu ecran mai mic. Nu văd de ce ați opta pentru unul mai mic deoarece acesta e destul de portabil iar rezoluția ecranului e suficient de bună. Capacitatea memoriei RAM e de 4GB dar se poate opta pentru încă 4GB dacă nu aveți ce face cu banii, deoarece e un laptop de tip office și nu cred că plusul de memorie îl ajută la ceva.

Hardul său e e suficient de mare, adică cei 500 de GB sunt suficienți pentru muzică, filme și aplicații. Placa video e cea tipică configurațiilor cu Intel – HD Graphics. Pe partea de dotări are difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web, USBuri 2.0 și 3.0, HDMI, WLAN, bluetooth etc. Deci are și câteva dotări speciale și cred că Windows 8 e perfect pentru acesta chiar dacă nu are ecran tactil. Culoarea aleasă e argintiu dar există modele și pe alte culori cum ar fi negru, roșu sau albastru. Însă nu toate au aceeași configurație, iar argintiul e o culoare ce se asortează cu orice.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are autonomie mare pentru o baterie de 4 celule, Windows 8 preinstalat, USB 3.0 (de 10 ori mai rapid ca 2.0), carcasă foarte bună astfel că nu veți simți căldura emanată de el, are bluetooth (transfer ușor a datelor de pe și pe telefon) și un procesor performant.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Aspire V5-531-987B4G50Mass e recomandarea mea pentru cei care au un buget generos și vor un laptop foarte elegant cu care să iasă ușor în evidență. Chiar și culoarea argintie îi dă un plus de eleganță, dar se poate observă că are butoanele touchpadului integrate. O despachetarea a unui model similar poate fi văzută mai jos:

Lasă un comentariu