Acer Aspire V5-531-967B4G50Makk

Acest laptop Acer Aspire V5-531-967B4G50Makk e unul foarte interesant și spun asta pentru că are un aspect similar cu al ultrabookurilor. Motiv pentru care are și un preț puțin diferit față de laptopurile obișnuite. Configurația sa cuprinde un procesor Pentium de 1.3 GHz, 4GB de RAM și un hard de 500GB. Deci se adresează celor care nu se joacă jocuri 3D, ci acelor persoane care caută un gadget portabil, elegant și nou. Se poate observa că are un touchpad generos cu butoane incorporate iar acest lucru îi dă un plus de eleganță. Are chiar și port USB de tip 3.0 care are o viteză de 10 ori mai mare decât a lui 2.0. V5-531-967B4G50Makk are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Capac

Specificații tehnice

Procesorul său numit Pentium 967 de 1.3 GHz e unul mult mai bun decât cele Celeron și vine împreună cu o placă video HD Graphics. Cu acesta poate reda 720p și unele 1080p-uri. Ecranul său LCD LED are o rezoluție HD+ și e numai bună pentru 15.6 inci. Acesta e unul lucios iar datorită tehnologiei LED contrastul e mare și culorile sunt mai vii. Capacitatea memoriei RAM poate să ajungă la 8GB dar  nu veți avea nevoie de mai mult de 4 GB. De aceea e recomandat ca să optați pentru Windows 7 64 de biți (ca să beneficiați de toată memoria RAM). Hard diskul de 500GB e suficient de mare pentru un astfel de laptop și pe acesta puteți copia multe filme și melodii.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații de date are unitate DVD, cititor de carduri, difuzoare incorporate, cameră web, HDMI, USB 3.0 și 2.0, bluetooth, WLAN etc. Chiar dacă bateria acestui laptop e de 4 celule, autonomia poate să ajungă la 4 ore datorită procesorului cu frecvență scăzută – 5 ore maxim. Deci și la capitolul funcționalitate excelează prin diversitatea de porturi și dotări. Oricum veți face o alegere bună și nu veți regreta că ați optat pentru acesta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e ușor, subțire, USB 3.0, arată foarte bine, touchpad mare, procesor Pentium și memorie RAM de 4GB.

Minusuri: e disponibil doar pe o singură culoare.

Concluzie

Acest Aspire V5-531-967B4G50Makk de la Acer e o alternativă la un ultrabook însă nu vine cu SSD sau procesor din seria Core i. Cu siguranță cred că va atras design-ul său, motiv pentru care am pus un clip cu un model similar dar pe o altă culoare.

Lasă un comentariu