Acer Aspire V5-531-887B4G50Makk, laptop accesibil cu autonomie mare

În general, tehnologia se tot ieftinește motiv pentru care lună de lună apare câteva ceva mai eficient ori mai performant într-un buget similar. De exemplu, în cazul laptopurilor, procesoarele au un consum tot mai mic iar prețurile tind să scadă dar nu cu mult. Astfel veți găsi multe laptopuri la un buget redus, iar o recomandare e Acer Aspire V5-531-887B4G50Makk. L-am ales pe acesta deoarece arată bine, configurația e performantă iar autonomia e peste 3 ore. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Chiar dacă aceste modele V5-531 vin în diverse culori, designul e același. Poate fi o alegere bună pe culoarea neagră dacă vă place clasicul, dar și celelalte culori sunt interesante (există modele pe gri și albastru).

Capac
Capac
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Intel B877 are o frecvență bună și tehnologie eficientă. Astfel că bateria sa de 4 celule oferă o autonomie mai mare. Cu o memorie RAM de 4GB, cred că cea mai bună alegere e Windows 8 dar să fie pe 64 de biți, deoarece cel pe 32 nu vede toată memoria. Puteți opta pentru mai multă memorie RAM dacă doriți, dar nu cred că veți avea nevoie de mai mult. Ecranul de 15 inci poate fi o alegere bună pentru vizionarea de filme deoarece e HD și iluminat LED.

Poate pentru unii cei 500GB par puțini, dar nu vă oprește nimeni să luați un hard extern în special că laptopul are și USB 3.0. Acel tip de USB e de 10 ori mai rapid decât cel obișnuit. Nu are rost să-l folosiți pentru a juca jocuri 3D deoarece nu are placă video dedicată, ci e un laptop office ideal pentru tineri și nu numai.

Dintre toate dotările sale, am observat prezența unui port USB 3.0 și bluetooth, pe când restul le știm de la alte laptopuri. Remarc o baterie de 4 celule, dar care datorită procesorului oferă destulă viață de funcționare laptopului. Sistemul de operare instalat pe acest laptop e Linux.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă o tastatură bine realizată și iluminată, preț atractiv, autonomie până la 4 ore, bluetooth și altele.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez într-un așa preț.

Concluzie

Chiar dacă mulți se feresc de Celeron și preferă mai degrabă un Pentium, trebuie să știți că se descurcă decent pentru aplicațiile de zi cu zi. De aceea, acest Acer Aspire V5-531-887B4G50Makk merită încercat în special dacă nu ați mai avut un laptop și vreți o soluție portabilă dar și accesibilă în același timp.

Te-ar mai putea interesa