Acer Aspire V5-531-877B6G50Mabb

Acest laptop Acer Aspire V5-531-877B6G50Mabb e unul dintre cele mai elegante și ieftine modele de pe piață. Arată precum un ultrabook dar pentru că are o grosime de 21 mm, rămâne la denumirea de laptop. Având în vedere că e accesibil, e normal ca procesorul să fie de tip Celeron iar pe de altă parte vine cu 500GB și 6GB RAM. Deci e oarecum ok configurație deoarece s-a optat pentru un Intel B877 care are frecvență de 1.4 GHz. Astfel că bateria de 4 celule oferă până la 4 ore de autonomie. Design-ul e foarte bun și din păcate nu îl găsim la toate modele acestui producător și mă refer în special la cele ieftine sau de gaming. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul Intel B877 de1.4 GHz e unul performant deoarece e de tip Dual Core și e mai bun decât un AMD din seria E chiar dacă e un Celeron. Alături de acesta găsiți placa video Intel HD Graphics care după cum observați are suport HD. Ecranul HD vă oferă posibilitate vizionării de filme, poze iar rezoluția sa e numai bună. Îmi place că acel albastru nu e unul strident ci unul metalizat. Chiar și dacă 4GB erau suficienți, producătorul oferă 6GB deoarece are o frecvență de 1066 MHz.

E cea mai bună alternativă la un netbook sau mini laptop, în special că are hard de 500GB, unitate DVD și diverse porturi. Unitatea DVD nu e chiar așa de utilă dar e bună dacă aveți de instalat Windows-ul sau să vizionați un film care se află pe DVD sau CD. Alături de acesta vă recomand un router dar și o memorie USB 3.0 deoarece are Wi-Fi și port USB 3.0. PEntru vizionarea de filme puteți opta pentru un ecran extern cu intrare fie HDMI fie VGA.

Vine cu difuzoare stereo, cameră web dar și cu tehnologie audio avansată – Dolby Advanced Audio v2. Autonomia de 4 ore e satisfăcătoare pentru 4 celule, dar dacă avea 6 celule, probabil că aveați la dispoziție o oră în plus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multitasking excelent, design plăcut fără concurență în acest buget, port USB 3.0, bluetooth și cameră web HD.

Minusuri: baterie cu 4 celule.

Concluzie

Acest V5-531-877B6G50Mabb e cel mai bun exemplu că Acer e pe drumul cel bun și să sperăm că va renunța la vechiul design ci va folosi acest design pe mai multe modele. Dă impresia că e vorba de un ultrabook și astfel veți ieși ușor în evidență cu el fie că sunteți la facultate fie la o cafenea/bar.

Te-ar mai putea interesa