Acer Aspire V5-531-877B4G32Makk

Unul dintre noile modele de la Acer e acest laptop Acer Aspire V5-531-877B4G32Makk care arată precum un ultrabook însă e are greutatea și dimensiunile unui laptop. Se observă design-ul împrumutat de la ultrabookurile V3, doar că acesta e un model de 15.6 inci. Există chiar și modele V5 de 11.6 inci, însă acelea sunt precum netbookurile doar cu rezoluție HD. V5-urile sunt disponibile în diverse culori: roșu, gri, maro, negru și albastru. V5-urile vin pe gri, albastru deschis și negru mat. Modelul despre care e vorba articolul e unul negru, iar eu am postat poze cu cel gri deoarece iasă mai în evidență design-ul său. Acest V5-531-877B4G32Makk are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Capac

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Intel Celeron 877 care e un Dual Core de 1.4 GHz. Ca și performanțe poate fi comparat cu un Intel B800 și deci e mai bun decât un AMD din seria E. Ecranul său e unul de 15.6 inci LCD LED HD+ și are o protecție lucioasă care oferă multe culori, contrast ridicat și luminozitate mare. Memoria RAM e de 4GB și nu ar avea rost să o măriți la 8GB cât timp e vorba de o configurație office.

HDD-ul e suficient de mare iar pentru mai mult spațiu, puteți opta pentru unul extern având în vedere că are USB 3.0. Placa sa video e una HD Graphics de la Intel și dec nu vă recomand să jucați jocuri pe acesta în special dacă sunt 3D. Pe partea de multimedia, comunicații și porturi vine cu unitate DVD RW, difuzoare stereo, cameră web, card reader, tehnologie audio Dolby Advanced Audio v2, 3 USBuri, VGA, LAN, ieșire audio, WLAN, și bluetooth. Datorită procesorului de 1.4 GHz bateria de 4 celule poate să ofere circa 4 ore de autonomie. Având în vedere că nu e un ultrabook motiv pentru care are 2.3 kilograme și tastatură numerică. Un avantaj ar fi că vine cu Linux și deci e mai accesibil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are port USB 3.0, bluetooth, autonomie mare, arată foarte bine, touchpad mare, preț atractiv etc.

Minusuri: nu are un procesor prea performant.

Concluzie

Acest V5-531-877B4G32Makk e cea mai elegantă soluție în acest buget și cu siguranță o să vă placă acest laptop în special că la distanță arată ca un ultrabook și chiar se simte ca unul. Pentru mai multă performanță, vă recomand un SSD. Jos am pus o prezentare a acestei serii V5:

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Acer Aspire V5-531-877B4G32Makk”

  1. Nu are placă video cu memorie dedicată, deci nu e laptop de jocuri. Pentru WoW ar trebui să te orientezi spre un model cu GeForce ori AMD Radeon. Memoria RAM de 4GB e bună pentru majoritatea jocurilor. Un laptop care mi se pare destul de bun și o alternativă ar fi HP Pavilion G6-1201SQ.

  2. Buna seara.Am un Acer Aspire V3-531.Pot sa instalez un simulator de aeromodele Aerofly Pro Deluxe? Va multumesc anticipat.

Comentariile sunt închise.