Acer Aspire V5-431-10074G50Mass

Laptopul Acer Aspire V5-431-10074G50Mass e unul dintre cele mai ieftine modele din seria V5 deoarece are o configurație cu procesor Celeron, are Linux și e de 14 inci. Sincer, acesta e unul dintre primele modele de 14 inci care le văd pe piață deoarece majoritatea sunt de 15 inci și oferă configurații mai puternice. Nu văd rostul unui procesor performant dacă îl vreți doar pentru filme, internet și muzică. E nevoie de un procesor mai bun doar dacă folosiți cine știe ce aplicații sau vreți un laptop de jocuri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos se observă diferența foarte mică de dimensiune dacă l-am compara cu cel de 15 inci și se observă chiar și lipsa tastaturii numerice.

Din față
Din față
De sus
De sus

Specificații tehnice

Procesorul său e unul nou și are o frecvență scăzută pentru ca autonomia să nu fie afectată. E un Celeron 10007U de 1.5 GHz, iar faptul că e unul cu consum redus, se poate observa acel U din terminația sa. Aveți nevoie de un așa procesor deoarece e unul cu două nuclee și bateria are doar 4 celule. Autonomia în mod office poate depăși 3 ore, dar ține și de setări sau aplicațiile pornite. Ecranul HD măsoară o diagonală de 14 inci și e iluminat LED pentru o claritate mai bună.

Memoria RAM poate fi mărită dacă doriți dar și așa 4GB sunt suficiență pentru orice aplicație. Hard diskul e cel standard pentru laptopurile noi – 500GB. Pe partea de performanțe grafice are o placă video Intel HD Graphics care vine împreună cu procesorul pentru un plus de performanță. Chiar dacă e un laptop compact, vine cu multe dotări și aduce chiar și unele destul de interesante: USB 3.0, bluetooth mufă combo VGA/LAN etc. Chiar dacă are Linux, vă recomand Windows 8 64 de biți deoarece configurația e nouă și probabil doriți să beneficiați un multitasking bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv, design elegant dând impresia unui ultrabook, puteți încărca telefonul prin portul USB, are tehnologie bluetooth, 4GB de memorie RAM și autonomie suficientă.

Minusuri: nimic la u așa preț.

Concluzie

Acer Aspire V5-431-10074G50Mass e o alegere inteligentă în acest buget deoarece vine cu multe caracteristici speciale care nu le găsiți pe alte laptopuri ieftine. Jos am pus un clip cu un model similar doar că e pe o altă culoare:

Te-ar mai putea interesa