Acer Aspire V3-772G-747a8G1.5TMAKK, laptop multimedia

Acer Aspire V3-772G-747a8G1.5TMAKK e un laptop dintr-o serie destul de performantă și pot spune asta deoarece are un Core i7 Haswell cu viteză de procesare superioară, placă video performantă și altele. Jos am pus o poză cu modelul maroniu, dar numele diferă în funcție de caracteristici și componente. Există și pe negru, iar modelul prezentat e o astfel de alegere tot pe acea culoare. Poate că nu vă interesează culoare, însă trebuie să știți că există diverse modele. Poate că pe negu vi se pare mai elegant sau poate că designul iasă mai în evidență pe o culoare mai deschisă.

Prețul său e unul destul de bun comparativ cu concurența iar dacă vă depășește bugetul, alegeți unul de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe maro
Pe maro

Un Intel Core i7-4702MQ nu-l veți găsi pe orice laptop dar nici placa video GT 750M nu e prezentă pe orice laptop. Acestea oferă performanțe destul de mari, însă performanța are și un consum ceva mai mare de resurse. Motiv pentru care bateria poate oferi cam 2 ore și jumătate de autonomie. Nu cred că e un minus deoarece e un laptop destinat pentru acasă.

Se poate observa că ecranul e ceva mai mare decât de obicei – 17.3 inci. Deci imaginea e ceva mai detaliată decât la restul iar iluminarea e tot cu LED. Puteți viziona filme 1080 și juca cam orice joc însă nu le puteți juca pe toate la detalii maxime. E ceva mai greu decât un laptop de 15 inci însă nu cu mult față de un laptop clasic de 17 inci.

Memorie RAM poate fi extinsă la 16GB dar și 8GB pare să fie suficient. Depinde ce jocuri vreți să încercați ori la ce detalii vrei să le jucați.
Are un sistem de operare Linux și vă recomand Windows 8.1 dacă nu aveți o preferință anume. E bine să fie pe 64 de biți.

Plusuri: performanțe mari, preț atractiv, arată bine, ecran 1080p și are destule porturi.
Minusuri: autonomie mică.

Acer Aspire V3-772G-747a8G1.5TMAKK e o alegere excelentă dacă vreți să încercați jocuri dar și aplicații ceva mai sofisticate. NU cred că e nevoie de caracteristici tehnice mai bune cât timp nu vreți un laptop doar pentru jocuri. Poate că nici nu sunteți un gamer înrăit.

Te-ar mai putea interesa