Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii, laptop cu ecran FullHD

Laptopurile cu ecran FullHD sunt tot mai multe iar majoritatea sunt cele de 17 inci ori cele din clasa premium. Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii e un astfel de laptop și care oferă o configurație ideală pentru a juca jocuri. E un înlocuitor bun pentru actualul PC deoarece oferă cam tot ce puteați avea nevoie. Chiar dacă nu se compară ca și performanțe cu un desktop, portabilitate, dimensiunile reduse și numărul mic de cabluri sunt punctele sale forte. Alternative sunt destule dacă e să luăm în considerare doar prețul (de la alți producători ori similare dar cu ecran mai mic). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Jos am pus două poze cu acesta și indiferent de configurație toate arată la fel în special dacă e tot un V3-771. Există și variante de 15 inci care poate v-ar interesa dacă aveți un buget mai mic.

Deschis
Deschis
Dat pe spate
Dat pe spate

Specificații tehnice

Procesorul nu e nul foarte nou dar e destul de eficient în jocuri dar și în aplicații. E vorba de un i7 Ivy Bridge la 2.4 GHz model 3630QM. Alături de acesta e și o placă video Intel, care e bună pentru utilizatorii care nu se joacă și care doresc o autonomie mai mare. Comutarea plăcii video se face automat, având în vedere că are 2 plăci.

Ecranul de 17.3 inci e unul detaliat dar oferă și un spațiu de lucru generos datorită rezoluției. Puteți viziona filme la o calitate superioară dar și edita fotografii ori clipuri (în cazul în care folosiți astfel de aplicații, un astfel de laptop vă poate fi de folos). Restul configurației oferă un hard spațios și o memorie RAM decentă dar nu satisfăcătoare pentru cei pasionați de jocuri.

Placa video e decentă deoarece e un model cu BUS de 128 biți și memorie de 4GB (pentru a putea seta mai multe detalii în joc). Dotările sunt corespunzătoare pentru un așa laptop mare, de aceea îl recomand pentru uz casnic. Are și o baterie de 6 celule care oferă o autonomie modestă în mod multimedia dar bună în mod office. Are Linux instalat, iar dacă vă interesează partea de programe vă recomadn Windows pe 64 biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecranul, posibilitatea introducerii unei memorii RAM mai mari, placă video performantă etc.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii e recomandarea mea pentru cei care vor un laptop cu ecran mai mare și cu configurație care face față oricărei provocări.

Te-ar mai putea interesa