Acer Aspire V3-771G-736b4G50Maii

Acer Aspire V3-771G-736b4G50Maii e un laptop foarte bun pentru gaming, iar prețul său nu e deloc mare… în opinia mea. Ce îmi place foarte mult la acest model e ecranul Full HD, faptul că are componente de ultimă generație și sistem de operare preinstalat, chiar dacă e vorba despre Linux. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și, după cum ziceam mai sus, nu cred că e deloc mare. Dacă ar fi să-mi iau un nou laptop, atunci acesta ar fi pe lista de cumpărături deoarece are ecranul foarte clar și hardware-ul de care am nevoie.

Aspect

Designul e unul foarte reușit, iar acest lucru se poate vedea din imaginile de jos, dar și clipul/preview-ul video de la final. Fiind un model cu ecran de 17.3 inci, cred că rezoluția sa de 1920 pe 1080 pixeli e mai mult decât ideală, iar cei pasionați de filmele la calitate maximă cred că o vor aprecia.

Acer Aspire V3 771G 53214G75Makk
Deschis
Acer Aspire V3 771G 53214G75Makk 2 1
Dat pe spate

Caracteristici tehnice

Modelul aceste de V3 are ce e mai nou în el, fiind dotat cu i7-3630QM, 4GB memorie RAM și placă video GT 650M. Datorită acestor componente nu există joc care să nu poată fi rulat de laptop. Despre cum merg jocurile se poate vedea din clipul de alături, iar referitor la detalii aș spune că nu recomand să îl forțați setând-ul la detalii maxime.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; arată foarte bine; poate rula cele mai costisitoare aplicații fără să obosească; venind cu sistem de operare preinstalat poate fi utilizat din prima pentru navigat pe Internet, deci e plug and play… cum s-ar zice; portabilitatea e ridicată datorită greutății de circa 3 kilograme și a bateriei care ține undeva la 3 ore; venind cu porturi de ultimă generație puteți conecta orice dispozitiv, iar faptul că are 3 USB-uri e foarte bine deoarece puteți conecta multe dispozitive.
Contra: nu are SSD și nu are Windows preinstalat.

Concluzie

Acest notebook nu e neaparat pentru cei pasionați de jocuri, ci și pentru cei care folosesc calculatorul la editări foto-video. Hardware-ul cu care poți face orice, iar eu îți recomand să instalezi Windows 8 pentru a dezlănțui puterea laptopului și pentur a rula cele mai noi jocuri la multe fps-uri. Din clipul de jos se poate vedea mai bine cum arată acest laptop.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu