Acer Aspire V3-771G-73614G1TMakk

Acest laptop Acer Aspire V3-771G-73614G1TMakk e unul elegant și performant din seria V3. Și din codul său se observă diagonala de 17 inci care aduce după sine și o rezoluție HD+. Deci procesorul Core i7 și placa video GT 650M de 2GB sunt foarte bune pentru gaming. Astfel puteți juca la detalii maxime și folosi aplicații profesionale care necesită o configurație pe măsură. Designul e cam același la toate modelele serie V3, doar dimensiunile diferă și culoarea (negru/albastru). Îl recomand oricui deoarece e o alternativă bună la un desktop deoarece acesta e portabil, îl puteți ține conectat la priză în cazul în care nu vă ajunge autonomia oferită de baterie, puteți naviga pe web fără a conecta mufa LAN prin intermediul routerului wireless și sunt puține cabluri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Deschis
Dat pe spate
Dat pe spate

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3610QM e un IvyBridge foarte bun pentru laptopuri și nu există unul mai nou decât acesta. Diferențele dintre procesoarele acestea și cele de pe desktopuri sunt diverse și una de luat în considerare e placa video integrată. E ceva mai bună deoarece e una Intel HD 4000. Având în vedere că are deja o placă video dedicată, nu cred că ar avea rost să vă explic că cea integrată nu e așa de performantă pentru aplicații 3D. Ecranul de 17.3 inci e unul lucios de tip LCD LED și rezoluția putea fi una FullHD ca la modelele din seria V5.

În rest, are o memorie de 4 GB dispusă pe un slot și un hard de 1 TB. Multitasking e bun dar în cazul jocurilor vă recomand să mai puneți cel puțin 4GB RAMi. Placa video GT 650M de 2GB e cea mai bună placă pe 128 biți, iar modele mai performante sunt cele GTX de pe laptopurile profesionale.

Probabil că și cunoașteți multe din acele dotări, motiv pentru care nu văd de ce le-aș mai enumer a pe toate. Dotările speciale sunt: camera web HD, USBuri 3.0, HDMI, bluetooth și tehnologie audio avansată. Bateria de 6 celule oferă o autonomie în mod office de peste 3 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: raport performanță/preț foarte bun, design modern și plăcut, autonomie suficientă, Linux, hard disk mare și posibilitate de upgrade a memoriei RAM (4 sloturi din care doar unul e ocupat).

Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Concluzie

Acer Aspire V3-771G-73614G1TMakk e o alegere ideală de la acest producător și în acest buget nu sunt multe laptopuri care pot concura cu acesta deoarece acesta are Linux și în general Acer-urile sunt mai ieftine (cu vreo 100 de lei). Dar poate veți găsi la promoție și late laptopuri interesante deoarece acesta nu e singurul laptop pentru jocuri de pe piață.

Te-ar mai putea interesa