≡ Meniu

Acer Aspire V3-771G-53214G75Makk

Un laptop destul de atractiv din punct de vedere vizual e acest Acer Aspire V3-771G-53214G75Makk și față de modelele V3-571 vine cu ecran de 17 inci. Performanța e superioară generațiilor anterioare de notebook-uri de la Acer, iar acest lucru e datorat în principal procesorului i5 Ivy Bridge care e un model i5 3210M, celor 4GB memorie RAM și a plăcii video GT 630M care e ideală pentru jocuri. Fiind un laptop de jocuri o să-l puteți folosi la cele mai noi jocuri, dar și pentru cele mai consumatoare programe de editare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și nu mi se pare deloc mare deoarece e o noutate absolută.

Poze

Se poate vedea că V3 771G e un model negru, mai exact glossy black și că se prezintă bine. Împrumută foarte elemente de la ultrabook-uri și nu zici că e Acer, ci mai repede un laptop Asus din seria N. Chiar dacă are un ecran de 17 inci, greutatea sa nu e deloc mare deoarece cântărește undeva la 3 kilograme.

Deschis

Dat pe spate

Specificaţii tehnice

V3-771G-53214G75Makk vine cu procesor i5 care vă asigură performanța de care aveți nevoie, air cei 4 giga de RAM sunt mai mult decât suficienți pentru orice tip de sarcină. Ecranul său e unul de 17,3 inci și are o rezoluție de tip HD+ și e păcat că nu e de tip Full HD. Porturile sunt numeroase și are porturi cum ar fi HDMI, USB, VGA, dar și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multă tehnologie utilă; poate fi utilizat pentru orice tip de sarcină; nu costă prea mult având în vedere că are un ecran de 17 inci; vine cu porturi cum ar fi HDMI, USB 3.0, bluetooth și altele, iar din această cauză cred că ar fi un laptop destul de bun și oamenilor de afaceri; bateria ține undeva la maxim 4 ore și asta e numai de bine; e portabil, iar portabilitatea e garantată de autonomie și greutatea mică a laptopului.
Contra: nu vine cu Windows, dar vine cu Linux care e destul de bun.

Concluzie

Modelul de față, adică Acer V3-771G arată destul de bine și acest lucru se datorează faptului că e un laptop premium de la Acer și mă bucur că acest producător sa decis să facă și laptopuri premium accesibile. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest laptop vă recomand vizionarea preview-ului video de la final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu