Acer Aspire V3-771G-53214G75Makk

Un laptop destul de atractiv din punct de vedere vizual e acest Acer Aspire V3-771G-53214G75Makk și față de modelele V3-571 vine cu ecran de 17 inci. Performanța e superioară generațiilor anterioare de notebook-uri de la Acer, iar acest lucru e datorat în principal procesorului i5 Ivy Bridge care e un model i5 3210M, celor 4GB memorie RAM și a plăcii video GT 630M care e ideală pentru jocuri. Fiind un laptop de jocuri o să-l puteți folosi la cele mai noi jocuri, dar și pentru cele mai consumatoare programe de editare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu mi se pare deloc mare deoarece e o noutate absolută.

Poze

Se poate vedea că V3 771G e un model negru, mai exact glossy black și că se prezintă bine. Împrumută foarte elemente de la ultrabook-uri și nu zici că e Acer, ci mai repede un laptop Asus din seria N. Chiar dacă are un ecran de 17 inci, greutatea sa nu e deloc mare deoarece cântărește undeva la 3 kilograme.

Deschis
Dat pe spate

Specificaţii tehnice

V3-771G-53214G75Makk vine cu procesor i5 care vă asigură performanța de care aveți nevoie, air cei 4 giga de RAM sunt mai mult decât suficienți pentru orice tip de sarcină. Ecranul său e unul de 17,3 inci și are o rezoluție de tip HD+ și e păcat că nu e de tip Full HD. Porturile sunt numeroase și are porturi cum ar fi HDMI, USB, VGA, dar și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multă tehnologie utilă; poate fi utilizat pentru orice tip de sarcină; nu costă prea mult având în vedere că are un ecran de 17 inci; vine cu porturi cum ar fi HDMI, USB 3.0, bluetooth și altele, iar din această cauză cred că ar fi un laptop destul de bun și oamenilor de afaceri; bateria ține undeva la maxim 4 ore și asta e numai de bine; e portabil, iar portabilitatea e garantată de autonomie și greutatea mică a laptopului.
Contra: nu vine cu Windows, dar vine cu Linux care e destul de bun.

Concluzie

Modelul de față, adică Acer V3-771G arată destul de bine și acest lucru se datorează faptului că e un laptop premium de la Acer și mă bucur că acest producător sa decis să facă și laptopuri premium accesibile. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest laptop vă recomand vizionarea preview-ului video de la final.

Te-ar mai putea interesa