Acer Aspire V3-771G-53214G75BDCaii

Chiar dacă acest laptop Acer Aspire V3-771G-53214G75BDCaii face parte din seria V3, e vorba de un laptop de dimensiuni generoase – 17 inci. Însă nu e un laptop obișnuit ci unul cu imagine FullHD, configurație de gaming și un design impresionant (sugerează că e de gaming). Pe acesta nu veți juca jocuri la detalii maxime deoarece nu are suficientă memorie RAM pentru acesta, dar se pot face upgradeuri. Însă la un astfel de ecran, vă recomand rezoluții mai mici (HD+) și să setați doar cele mai utile detalii spre maxim. Prețul e ok chiar dacă e piperat deoarece sunt puține laptopuri cu GT 650M. V3-771G-53214G75BDCaii are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Dat pe spate

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i5-321M e un IvyBridge performant dar un i7 era mai indicat. Și așa, nu veți găsi ceva mai bun în același buget (doar dacă vă faceți un desktop). Acesta vine cu noua placă video Intel care e cam la fel ca predecesoarea sa. Rezoluția 1080p e decentă pentru 17.3 inci și e bună pentru cei care proiectează sau editează video sau foto. Totuși e vorba de un laptop de gaming și mulți dintre voi probabil vă întrebați cât de bine se va descurca pe viitor. Ei bine, acesta o să facă față cel mult 1 an noilor apariții, însă dacă nu sunteți un gamer înrăit, o să facă față chiar și 2 ani.

Upgraderurile posibile sunt la memoria RAM și la HDD, adică cei 4GB se află doar pe un slot (are două sloturi) și HDD-ul poate fi înlocuit cu un SSD de 64 de GB. Placa video NVIDIA GeForce GT 650M e similară ca performanță cu GTX 560M și are BUS 128 biți. Cu 2GB de memorie video, puteți seta multe detalii și nu veți regreta alegerea făcută.

Ca și dotările speciale are: unitate Blu-ray, porturi USB 3.0 și bluetooth. Nu știu dacă unitatea Blu-Ray va fi de folos de aceea era mai bine dacă avea DVD. Autonomia e una tipică laptopurilor de gaming dar nu poate depăși 4 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place foarte mult designul, configurație decentă care oferă un raport performanță/preț foarte bun și are un slot liber pentru încă 4GB RAM.

Minusuri: nu are i7.

Concluzie

Acest laptop cred că e cea mai bună alegere în special dacă nu vă doriți portabilitate ci doar un desktop replacement adică un înlocuitor pentru actualul PC. Nu cred că veți găsi alternative cu ecran FullHD de 17 inci și cu GT 650M. Aspectul său e unul foarte reușit care dă impresia unui laptop de tip Premium:

2 comentarii la „Acer Aspire V3-771G-53214G75BDCaii”

 1. Salut,
  Imi pare rau, … dar ai prea multe greseli ca sa iau in considerare asa un review.
  -nu stii ca blu-ray citeste si DVD-uri,
  n-ai desfacut laptopul sa vezi ca are 4 sloturi de expansion si 2 bay-uri pt hard-disk-uri
  -ca suporta pana la 16 daca nu chiar 32 GB de ram

 2. -nu știu de unde ai ajuns la această concluzie. Poate nu m-am exprimat prea bine. Am vrut să scriu că dacă avea doar unitate DVD atunci prețul era mai mic. Eu oricum nu folosesc vreun tip de unitate optică atașată unui laptop de mai bine de 2 ani.
  -e posibil să aibă mai mult de două sloturi. Chiar nu l-am deschis și m-am luat după ce scrie în manual.

Lasă un comentariu