Acer Aspire V3-771G-32344G50Maii, desktop replacement

Un laptop de 17.3 inci cu o rezoluție ok și componente numai bune pentru sarcini multimedia e acest Acer Aspire V3-771G-32344G50Maii. Vine cu procesor i3-2348M (generație Sandy Bridge) care scoate 2647 puncte la benchmark, cu o placă video 710M marca Nvidia și cu 4GB memorie RAM. Aceste lucruri, plus plus ecranul cu rezoluție 1600×900 pixeli, îl fac numai bun la jocuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop care ar putea fi considerat ca fiind un desktop replacement. Iar, bateria fiind una cu 6 celule o să țină undeva la 3 ore.

Deschis
Deschis

Are niște specificații care îl fac foarte bun pentru filme HD, dar și la jocuri de pe Facebook. Procesorul i3 e unul cu două nuclee, iar asta va ajuta la un browsing fără blocaje, iar spațiul de 500 de giga o să te ajute să stochezi câte filme sau muzică dorești pe el. Caracteristic laptopurilor Acer e prezența sistemului de operare Linux, iar asta e un lucru bun chiar dacă nu e Windows.
Greutatea e una specifică pentru un laptop cu ecran de 17.3 inci, având 3.2 kilograme (dacă nu avea unitate oprică atunci greutatea ar fi scăzut considerabil… zic eu).
Datorită camerei web cu claritate bună (e HD) o să puteți purta convorbiri la o calitate superioară… fiind o cameră Acer Crystal Eye HD.

Plusurile acestui model ar fi autonomia și faptul că nu e greu, ecranul clar, performanța și aspectul plăcut. Minusurile ar fi lipsa unui ecran cu rezoluție Full HD și a unei plăci video cu bus pe 128 biți. Faptul că nu vine cu Windows (fie el și Starter sau Trial) nu e o problemă așa de mare deoarece instalarea se realizează foarte rapid, iar în vreo 20 de minute puteți intra pe Internet. (Eu recomand 7 ca sistem de operare, iar driverele care trebuie instalate sunt doar cele de pe site-ul Acer, chair și cele pentru plăcile video.)

Concluzia mea referitoare la acest model ar fi că e bun, chiar dacă are o garanție de 1 an acest lucru nu trebuie să vă deranjeze. Dacă doriți o garanție mai îndelungată atunci puteți opta pentru extinderea garanției care poate ridica garanția aparatului până la 3 ani.

Te-ar mai putea interesa