Acer Aspire V3-731-20204G50Makk,desktop replacement accesibil

Acer Aspire V3-731-20204G50Makk e un model foarte bun de laptop deoarece are un preț mic și un ecran mare de 17.3 inci, iar din această cauză poate fi considerat ca fiind un excelent desktop replacement. Se adresează în principal celora pasionați de filme ori care lucrează cu multe ferestre. Oarecum prețul nu e caracteristic unui laptop așa de mare și de aceea cred că un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc exagerat.
În momentul de față e disponibil ș la pachet promoțional alături de Windows, dar asta e mai mult pentru cei care dispun de un buget ceva mai mare. Eu zic că ar trebui neaparat să vă luați un mouse A4Tech Glaser X6-60D, USB, negru și un router D-Link DIR-600, dacă nu aveți deja așa ceva.

Aspect

Arat precum modelele V3-531 doar că e ceva mai mare, iar asta e datorită ecranului de 17,3 inci. Vine în două culori, iar combinația e mai mult decât reușită.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul V3-731-20204G50Makk e unul dotat cu ecran de 17,3 inci și cu un procesor de ultimă generație Pentium Dual-Core 2020M care are două nuclee și face parte din generația a treia numită IvyBridge. Memoria standard e de 4GB, putând fi mărită la cât opriți, dar eu zic că e suficientă. Vine cu o placă video Intel HD care e un model integrat capabil de a reda fără probleme conținut HD și chiar Full HD.

Păreri pro şi contra

Pro: are unitate optică; prețul e foarte bun; vine de la un brand de încredere; aspectul e unul mai mult decât plăcut; are Linux instalat, ceea ce înseamnă că puteți să-l folosiți din prima; capacitatea de stocare e una mare de 500 de giga, iar dacă nu vă ajunge atunci puteți lua un HDD extern Seagate Expansion 1TB.
Contra: nu vine cu placă video dedicată și nici cu Windows.

Concluzie

Dacă îți plac filmele la o claritate mare atunci modelul de față e unul foarte bun. Despre cum arată poți vedea din preview-ul de alături, iar despre utilizare trebuie spus că nu e deloc complicată deoarece de exemplu după ce îl luați poate fi utilizat din primum moment.

Te-ar mai putea interesa