Acer Aspire V3-572G-64W2, laptop cu i5

Acer Aspire V3-572G-64W2 e un laptop din generația nouă care se remarcă prin faptul că are un procesor i5 Haswell și cip grafic GeForce 840M. Nu vine cu Windows, dar are sistem Linux și asta e tot ce ai nevoie pentru a intra pe net și pentru a naviga pe diferite site-uri.
Un laptop precum acesta se adresează în principal celora care au nevoie de putere de procesoare, dar și ceva portabil.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop din seria V3-572G, adică un laptop numai bune pentru gaming și alte sarcini.
Dacă vă interesează aspectul atunci acesta poate fi văzut din imaginea de alături, dar și în clipul postat la final. 🙂

Laptopul
Laptopul

Specificații care ar interesa sunt ecranul de 15,6 inci glare (pentru sarcini multimedia), procesorul i5 4210u și placa video GeForce 840M care e numai bună pentru jocuri. În opinia mea era mai bun un ecran anti glare (care nu te orbește) deoarece te-ar fi ajutat să nu ți se obosească prea repede ochii spre deosebire de cel glare.
Procesorul e unul care are integrat un cip grafic Intel HD, iar acesta lucrează în paralel cu cipul Geforce. Ce vreau să zic e că cipul grafic Nvidia e activat automat în jocuri, iar cel Intel rulează în rest.
E mare păcate că nu vine su Windows, dar nu vă oprește nimeni să-l instalați, plus că având porturi USB 3.0 o să puteți să-l instalați rapid de pe o astfel de memorie.

Plusurile unui astfel de aparat ar fi în primul rând costul mic de achiziție, că arată bine și că are o portabilitate excelentă (bateria cu 6 celule ține 7 ore).
Ca minusuri aș menționa lipsa Windowsului și că nu are ecran anti glare.

De final pot să spun legat de acest aparat că e unul foarte bun pentru cei interesați de un laptop care să arate bine și care să se comporte fără reproșuri într-o mulțime de sarcini. Evident că ai diferite modele de la Asus ori Dell, însă cei de la Acer au niște laptopuri mai ieftin și care au baterii mai mari (lucru care se traduce printr-o durată de viață sporită).

Te-ar mai putea interesa