Acer Aspire V3-571G-73638G75 Maii

Actualizare: Laptopul V3-571G-73638G75 Maii costă 2999 lei. E disponibil la oferta laptopuri la promoție cu espressor Krups cadou.

Articolul din 9.03.2013:
Acer Aspire V3-571G-73638G75 Maii este un nou model de gaming de la Acer și se evidențiază cu procesorul puternic și placă video Nvidia din seria 700M. Trebuie să recunosc că în momentul de față nu sunt prea multe laptopuri cu GT 730M. Ziceam că vine cu un procesor puternic, fiind vorba despre i7-3632QM, și ce nu cred că știți despre el e că vine cu patru nuclee. Asta înseamnă putere fără niciun compromis.
Nu costă prea mult deoarece poate fi al dvs. la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primiți un laptop de ultimă generație foarte puternic și care nu arată deloc rău… în opinia mea.

Aspect

Din câte se poate vedea din imaginile de alături, designul nu e cu nimic diferit de cel al restului seriei V3-571G. Ecranul fiind unul mediu de 15.6 inci o să încapă numa’ bine într-o geantă de laptop Case Logic. Datorită ecranului e posibil ca notebook-ul să aibă tastatură numerică, iar acesta se poate vedea foarte bine din prima imagine.

Din față
Capacul

Caracteristici tehnice

Vine la pachet cu un procesor i7 din generația a treia și cu o placă video GeForce GT 730M, procesorul are 4 nuclee reale, iar palca video are 2GB memorie și bus-ul pe 128 biți. Din această cauză orice joc o să-l puteți rula la detalii maxime, lucru care poate fi văzut din clipul de alături.
Dacă vă preocupă portabilitatea atunci trebuie știut că aceasta e bună deoarece laptopul cântărește circa 2.5 kilograme, iar bateria cu 6 celule ține circa 3 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: nu consumă mult din baterie, iar din această cauză putem spune că portabilitatea e forte bună; costul de achiziție nu e deloc mare; vine cu sistem preinstalat, fiind vorba despre Linux (decât nimic e bine și așa); calitatea materialelor e una superioară;fiabilitatea e una crescută, grananția laptopului putând fi mărită la maxim 3 ani.
Contra: ecranul nu e unul Full HD și nu are SSD.

Concluzie

Dacă te interesează un laptop care să fie bun la gaming, editare video sau CAD atunci acest model ar fi recomandarea mea. Despre cum arată poți vedea mai mult din preview-ul de alături. Cred că vezi că Acer nu mai folosește materiale de proastă calitate la realizarea laptopurilor sale…

Lasă un comentariu