Acer Aspire V3-571G-73614G50Maii

Acest laptop Acer Aspire V3-571G-73614G50Maii e unul dintre acele laptopuri de tip premium care v-ar putea fi de utilitate în caz că sunteți un gamer înrăit. Se poate observa că are un design similar modelelor TimelineX de la același producător, de aceea am impresia să se dorește să se renunțe la serie TimelineX. Dacă vă interesează aspectul laptopului, am pus un clip jos dar și două poze. Nu cred că veți avea nevoie de un laptop mai bun decât acesta, deoarece are 4GB de RAM, GT 640M și un procesor Ivy Bridge. Probabil, că un upgrade la memorie RAM ar fi util pentru jocurile ce o să apară. V3-571G-73614G50Maii are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3610QM la 2.3 GHz e unul foarte bun deoarece face față jocurilor recent apărute dar și filmelor Blu-Ray 1080p. Acesta poate fi găsit pe multe laptopuri și e o alegere bună în special dacă e vorba de un laptop cu ecran HD+ de 15.6 inci. Spun asta pentru că procesorul se descurcă și la rezoluții Full HD. De aceea, puteți conecta un Tv sau monitor la acest model prin intermediul HDMI.

Memoria RAM poate fi upgradată la 8GB având un slot liber iar acest upgrade va fi util doar în jocuri. HDDul de 500GB e unul decent deoarece e spațios și nu știu dacă ar avea rost să-l schimbați. Însă dacă aveți bani, o recomandare ar fi un SSD de 128GB dar din păcate doar unul poate fi introdus. Placa video cu memorie dedicată GT 640M are BUS de 128 de biți și se comportă foarte bine în jocuri.

Ca și dotări tipice pentru laptopurile de 15.6 inci, are: unitate DVD, difuzoare stereo, card reader, cameră web, tehnologie audio avansată, diverse porturi audio/video, USBuri, WLAN și bluetooth. Bateria sa oferă în jur de 4-5 ore fiind de 6 celule. Prețul atractiv se datorează și faptului că are Linpus și nu Windows 7.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi autonomia de 4.5 ore, configurație foarte bună pentru un astfel de buget, preț atractiv după cum am precizat anterior și design reușit.

Minusuri: suprafețele lucioase lasă amprente.

Concluzie

Acest Aspire V3-571G-73614G50Maii de la Acer e o recomandarea în acest buget iar o alternativă ar fi un Asus S56CM care are un preț ceva mai mare dar design-ul e unul ireproșabil (acela are tastatură numerică și SSH). Am pus un clip de prezentare a unui laptop din aceeași serie:

Te-ar mai putea interesa