Acer Aspire V3-571G-73614G1TMakk

Acest laptop Acer Aspire V3-571G-73614G1TMakk e primul model oferit de Acer care are configurație cu noul procesor Intel i7 din seria Ivy Bridge și placa video NVIDIA GeForce GT 640M. Acest Core i7 e cel mai bun model de pe piață și deci oferă cea mai bună viteză de procesare. Cât despre acea placă video, se poziționează pe primul loc în topul plăcilor video clasa 2 (128 de biți). Design-ul său nu e unul nou și spun asta pentru că poate fi găsit și la modelele TimelineX. Adică vine cu tastatura acea cu taste depărtate și în jurul lor are un finisaj gri. Restul suprafețelor sunt de culoarea neagră și lucioase, motiv pentru care se vor vedea amprentele. Eu zis că are un preț acceptabil pentru cât oferă. Acer Aspire V3-571G are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul său Intel Core i7 model 3610QM de 2.3 GHz e unul foarte bun în special că nu are concurență și vine cu noua placă video Intel numită HD Graphics 4000. Chiar dacă e un laptop din seria V3 e vorba de un model de 15.6 inci iar ecranul său e unul lucios cu rezoluție HD Ready. Memoria RAM poate fi mărită de la 4GB la 8GB doar prin achiziția și instalarea unei plăcuțe de 4GB. Spațiul de stocare e mai mult decât satisfăcător – 1TB.

Noua placă video GT 640M e mult mai bună decât predecesoarea GT 540M datorită caracteristicilor tehnice mai bune și a faptului că are 2GB de memorie. La capitolul multimedia are unitate DVD RW, card reader, difuzoare stereo, cameră web, tehnologie audio Dolby Home Theater v4 și ieșire audio. Pe partea de porturi și comunicații are un port VGA, HDMI, două porturi USB 2.0, un USB 3.0, mufă LAN, microfon, bluetooth și WLAN. Autonomia sa de funcționare e ca și la cele TimelineX – 8 ore. Însă aceasta poate să difere în funcție de aplicații folosite și setările făcute.

Având în vedere că sunt puține jocuri care să necesite o astfel de placă video (în special că e un laptop de 15 inci cu rezoluție HD+), diferența de performanță între GT 640M și GT 540M nu sunt prea evidente:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație foarte bună, autonomie mare, design elegant, carcasă robustă și port USB 3.0.

Minusuri: nu și-l poate permite oricine.

Concluzie

Acest Aspire V3-571G e un model recent apărut și care-l recomand deoarece poate face față celor mai noi jocuri și deci nu se adresează amatorilor. Am pus un clip cu un model foarte similar ca să vedeți cât de bine arată:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Acer Aspire V3-571G-73614G1TMakk”

  1. Vreau sa mi-l iau datorita faptului ca bateria tine mult si datorita aspectului sau de nota 10. Seamana mult, chiar foarte mult, cu noile modele de Republic of Gamers de la Asus. Imi place cum arata si se vede ca a progresat foarte mult acest producator fata de altii. Nu cred ca ma ie vreun producator care sa vina cu modele de 15 deoarece toti au modele pe 13 inci care mie mi se pa foarte mici.
    Garantia din cat am vazut e de 12 luni pentru persoanele juridice si 24 pentru cele fizice. Deci eu ca persoana fizica o sa beneficiez de o garantie normala de 2 ani ceea ce e un lucru normal si s-ar putea sa-l asigur suplimentar cu un an in plus.
    E foarte bine ca e un laptop de gaming si daca avea o greutate de un kilogram si un SSD de 256 giga cred ca era scula perfecta pentru birou si jocuri.

Comentariile sunt închise.