Acer Aspire V3-571G-53234G75Maii, laptop gaming accesibil

Dacă-ți plac jocurile atunci Acer Aspire V3-571G-53234G75Maii ar fi o variantă foarte bună pentru că vine cu cele mai bune componente de pe piață. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop cu procesor i5, Placă video GeForce GT 730M și o portabilitate foarte bună.
Modelul de față de laptop nu e recomandat doar celora pasionați de jocuri, ci și acelora care vor un laptop puternic pentru sarcini multimedia gen editat video.

Aspect

Se poate vedea că arată precum seria V3-571, fiind un model Glossy Gray cu ecran de 15.6 inci. În ciuda faptului că are dimensiuni normale trebuie știut că portabilitatea e bună deoarece are o greutate mică și bateria ține undeva la 4 ore. Datorită ecranului de 15.6 inci s-a putut monta în partea dreaptă și o tastatură numerică.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul V3-571G-53234G75Maii e unul care vine cu procesor Intel i5-3230M, 4GB memorie RAM și o placă video Nvidia GeForce GT730M (placa are memorie video dedicată de 4 giga care e foarte mult). Cam atât pe partea de hardware, iar pe partea de soft are preinstalat Linux care vă va ajuta să folosiți laptopul din prima.
Despre cum rulează jocurile pe acest laptop o să puteți vedea mai bine din preview-ul de alături.

Păreri pro şi contra

Îmi place la acest laptop că are un preț de sub 3000 lei, că are o autonomie bună în ciuda faptului că e foarte rapid și că arată bine. Vine și cu multe porturi care facilitează conectarea rapidă a mai multor tipuri de dispozitive cum ar fi camere video sau harduri externe.
Nu-mi place că nu are ecran Full HD și procesor Intel Haswell precum model V3-772G. Acest lucru nu e chiar așa de rău, dar ar fi făcut ca imaginea să fie mult mai clară

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui notebook pentru jocuri, dar nu ai prea mulți bani atunci acest V3 ar putea fi o soluție bună. Adevărul e că Acer face cele mai ieftine laptopuri de pe piață și nu cred că o să găsești ceva mai ieftin la concurență. Despre cum se prezintă poți vedea mai bine din review-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa