Acer Aspire V3-571G-53234G50Makk, laptop multimedia cu Core i5

Laptopul Acer Aspire V3-571G-53234G50Makk e o alegere bună deoarece raportul performanță/preț e bun. În general laptopurile de la Acer sunt mai ieftine decât cele ale concurenței însă cu noile serii V, parcă sunt tot mai atractive. Spun asta deoarece designul e îmbunătățit dând impresia unui laptop premium. Se poate observa în pozele de jos sau în clip. Dar nu trebuie neglijată nici configurație cu i5 și 710M de 2GB. Chiar dacă nu are Haswell, e foarte bun laptopul pentru a rula niște jocuri. există câteva laptopuri cu noile procesoare Intel doar că sunt cam scumpe comparativ cu cele care au seria a 3-a de procesoare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată identic ca oricare alt model din seria V3, doar că cele cu ecran mai mic nu oferă tastatură numerică (veți avea impresia că are tastatură mai mică).

Deschis
Deschis
Dat pe spate
Dat pe spate

Specificații tehnice

Procesorul Core i5 modelul 3230M e cel mai bun din seria i5 IvyBridge, bineînțeles un Core i7 ar fi fost ideal dar și așa are un ecran HD. E vorba de un ecran standard de 15 inci cu protecție lucioasă și iluminat LED. Țin să menționez că memoria RAM de 4GB poate fi mărită la maxim 8 dar numai dacă aveți nevoie de un plus de performanță în jocuri. Hardul e cel cu care ne-am obișnuit – 500GB, pentru cei care nu stochează prea multe fișiere.

Placa video e una de 2GB model GeForce 710M care e cea mai nouă și va înlocui modelele anterioare cum ar fi 610M sau 620M. Are dotări bune ca oricare ale laptop iar în plus oferă bluetooth și un USB 3.0. Autonomia de funcționare diferă de la un utilizator la altul deoarece are mare importanță aplicațiile pornite și setările făcute. Dacă-l folosiți ca un desktop office, autonomia tinde spre 4 ore și ceva.

[youtube j-SYU2zm3vw]

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pe partea de dotări nu-i lipsește nimic, arată bine (poate un finisaj metalic în locul celui lucios era mai bine deoarece nu lasă amprente), performanțe ridicate, bluetooth etc.

Minusuri: nu prea are.

Concluzie

Acest Acer Aspire V3-571G-53234G50Makk e un gadget numai bun pentru cei care apreciază portabilitatea și având în vedere că are Linux, vă recomand Windows 7 sa 8 pe 64 de biți. Jos am pus un clip cu un model similar ca design și diferit ca și configurație:

Te-ar mai putea interesa