Acer Aspire V3-571G-53234G50Maii, laptop multimedia cu Core i5

Seria V3 e destul de cunoscută având în vedere de cât timp a apărut pe piață și oferă multe configurații atractive. O recomandare poate fi un Acer Aspire V3-571G-53234G50Maii deoarece procesorul e satisfăcător având în vedere că e vorba de un ecran HD și placa video oricum nu e una pentru gaming la detalii prea mari. E vorba GeForce 710M care e o alegere bună dacă nu aveți pretenții. Spre deosebire de alte V3-uri, acesta vine pe un gri închis și nu pe negru cu care ne-am obișnuit până acuma. Poate reda jocuri 3D la detalii decente și vă recomand Windows 7/8 64 de biți, deoarece are Linux. Apreciez că are Linux deoarece e mai ieftin, iard dacă avea Windows preinstalat era mai scump și nu aveați CD cu el (în eventualitatea că doriți să reinstalați). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Chiar dacă cel de jos e tot pe negru, diferențele de culoare nu sunt așa de evidente, doar capac se observă acel gri mai închis. Iar la interior e cam la fel.

Capacul
Capacul

Din față
Din față

Specificații tehnice

Modelul Core i5-3230M e întâlnit și la alte laptopuri chiar și la cele office, iar dacă nu sunteți pasionat de gaming, vă recomand cele care au doar placa video Intel și cod V3-571. Spun asta deoarece cele cu terminație G au placă video dedicată și sunt ceva mai scumpe. Ecranul de 15 inci are o rezoluție standard adică de 1366 cu 768 pixeli. Pe partea de memorie are 4GB RAM și hard de 500GB. Placa video nu e cu mult mai performantă decât cea 610M, dar aduce o memorie dedicată de 2GB.

Dotările sale sunt multe și diversificate, iar pe lângă cele obișnuite oferă bluetooth și port USB 3.0. Autonomia diferă în funcție de setările făcute ori jocurile rulate. Acel port dUSB de înaltă viteză poate fi folosit și pentru încărcarea telefonului ori tabletei. Touchpachul oferă și funcție pentru gesturi cu mai multe degete, astfel e la fel de funcțional ca și un ecran senzitiv (există laptopuri cu o așa dotare dar sunt destul de scumpe).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Minusuri:

Concluzie

Acest laptop numit Acer Aspire V3-571G-53234G50Maii e una din multe recomandări care le pot face deoarece sunt multe laptopuri reușite pe piață. Deasemenea am pus și un clip corespunzător care vă poate fi de ajutor în alegere modelului dorit:

Te-ar mai putea interesa