Acer Aspire V3-571G-53218G75Makk

Laptopul Acer Aspire V3-571G-53218G75Makk e un laptop pentru jocuri destul de accesibil și se datorează în mare sistemului de operare instalat – Linux. Configurația e foarte bună în special că producătorul a optat pentru o placă video NVIDIA și nu una AMD, memoria e de 8GB iar procesorul e un i5 IvyBridge. Deci ce să mai vreți la un așa preț? Plus că, arată superb: capac lucios, tastatură depărtată cu fundal argintiu etc. Alternative de la alți producători nu prea sunt în special în acest buget. E un laptop cu care veți ieși în evidență și se adresează pasionaților de jocuri. Acest V3-571G are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Capacul

Specificații tehnice

Procesor i5-3210M e destul de des întâlnit deoarece e o soluție office/multimedia bună, deoarece nu e prea scump și oferă performanțe suficiente pentru un laptop cu ecran de 15.6 inci. Rezoluția e una HD+ pe care se pot viziona filmele preferate la calitate 720p, iar filme 1080p pot fi viziona pe un ecran mai mare și folosindu-vă de ieșire HDMI a laptopului. Memoria RAM de 1333 MHz nu poate fi extinsă la mai mult de 8 GB (cât e și instalat), dar la o așa frecvență nu veți avea nevoie de mai mult. Cei 750 de GB pot fi de folos dacă sunteți pasionați de filme sau muzică, că în rest totul e online.

GT 630M e un model foarte bun chiar dacă nu e unul clasa 1. E pe 128 de biți și vine cu memorie video de 2 GB, pentru a vă bucura de calitatea detaliilor din jocuri. Se vede cel mai bine în clipul de jos dar și în alte prezentări/demonstrații. Pe lângă dotările standard, oferă un port USB 3.0, bluetooth, cameră web decentă și sonorizare excelentă. Autonomia e și ea importantă, care în acest caz poate să difere deoarece în jocuri autonomia scade semnificativ. Nu e vorba de un ultrabook ci de un laptop obișnuit de 2.6 kilograme și are Linux care îl ștergeți pentru a pune Windows 7 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are toate porturile, vine chiar și cu bluetooth, placă video excelentă, multitasking foarte bun și are o configurație care vă permite să jucați orice.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Aspire V3-571G-53218G75Makk de la Acer e unul din multele modele din seria V3, însă nu toate sunt ca acesta adică nu toate au GT 630M sau 8Gb de RAM. Există variante de tip office (V3-571), în caz că nu vreți să vă jucați dar ați dori totuși un laptop cu acel design. Jos am pus un clip cu unul similar:

Lasă un comentariu